Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar vagy rosszul esik?
Figyelt kérdés
Ha a pasitok megnéz más lányokat2012. ápr. 3. 20:16
1/9 anonim válasza:
bébii, ne zavarjon, csak megnézzük őket.
2/9 anonim válasza:
Nincs olyan fiú aki ne nézne meg egy csinos lányt. De abban még nincs semmi. Meg hát a lányok is ugyanúgy megnézik a helyes pasikat.
3/9 A kérdező kommentje:
csak szerintem ne mondogassa azt nekem hogy ez a lány ilyen szép olyan szép... inkább becsülne meg... mert sok pasit utasítottam el miatta..
nem akarok elájulni magamtól meg semmi sőt csúnyának tartom már magamat mert nincs önbizalmam mert másokat "dicsér". Sok fiú pedig mondja h mennyire szép vagyok, csak kár h nem tudom elhinni:|
2012. ápr. 3. 20:28
4/9 anonim válasza:
Figyelj, lány vagyok, mégis megnézem a szép lányokat, pedig nem vagyok ferde hajlamú. Őket csak megnézni, de veled van-->téged szeret. Hülyeség ilyenen megsértődni
5/9 anonim válasza:
..engem zavarna és rosszul is esne...
6/9 anonim válasza:
Engem zavarna, de szerencsés vagyok, mert nem néz másokat.
7/9 anonim válasza:
Engem nem zavar. Néha én hívom fel a figyelmét egy-egy jó nőre, nehogy lemaradjon róla. :D
8/9 anonim válasza:
Engem egyedül az zavar, ha tátva marad a szája, de szerencsére ritkán fordul elő. Nagyon féltékeny típus vagyok és a lány barátainak sokszor irogatta, hogy "jajj de gyönyörű vagy". Na ettől aláírom rázott a hideg rendesen és hisztiztem is miatta nem egyszer... Szerencsére azóta fordult a kocka és a tudtomra adja, hogy én vagyok a leggyönyörűségesebb számára. :)
9/9 anonim válasza:
Engem sem zavar, sőt, ha olyan jól néz ki a csaj, még én mondom neki, hogy "nézd már, milyen jó csaj". Én is megnézem a jó pasikat. Persze nem kezdek el ömlengeni,hogy milyen jól néz ki a pasi, de megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!