Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátnőm nagyon rosszul...

A barátnőm nagyon rosszul alszik, én meg nagyon jól, és ez zavar engem. Mit tudnék tenni érte?

Figyelt kérdés

Mit csináljak ?

Szegényke esténként 5-6 órát alszik,azt is rosszul és rosszat álmodik,én meg általában 8-9 órát és nagyon mélyen...

Tök rossz,hogy tudom hogy nem tud aludni szegényke....

És ezért ugye nem tudja kipihenni magát és mindig fáradt...Orvoshoz nem akar menni...

Tudnék valahogy segíteni rajta ??

Tudnátok ajánlani,teát,nervenpflegehez haosnló akármi mást ?

Előre is köszönöm!!!

2011. szept. 24. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt én is tudni akarom csak mi forditva vagyunk..én vagyok a lány a jo alvo és a párom a rossz alvo 4-6 orákat alszik de akkor is rosszul és már sajnálom szegénykémet.az ötleteket én is várom
2011. szept. 24. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Azzal tudnál segíteni, hogy rábeszéled hogy mondja el egy orvosnak! Nagyon sok probléma miatt lehet alvásnehézség, ki kell kérdeznie egy hozzáértőnek hogy kezelni lehessen. Hiába adsz neki teát, ha nem csak egyszerűen nyugtatásra van szüksége. Minél hamarabb elmegy orvoshoz, annál hamarabb megoldódik. Nagyon nagy butaság és sajnos sokakra jellemző, hogy nem akar orvoshoz menni, mert fél, vagy mert nem akar mást fárasztani a bajaival. Te ezen próbálj segíteni!
2011. szept. 24. 13:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Szülei elváltak kb 5 évvel ezelőtt,lehet h most jön ki rajta ?

És ezért nem tud aludni ?

2011. szept. 24. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Kiadós séta, fizikailag kifárasztani - próbáltad?
2011. dec. 5. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ideg beteg a csaj. Ki kellene vizsgálni hogy mitől és rendbe tenni.
2013. okt. 13. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!