Szakított velem a barátnőm merevedési zavar miatt. Mit tegyek?
hmm.. rajtam most jött ki a pánikbetegség, azóta nem hogy a szexet nem élvezem, hónapok óta igényem sincs rá :(
A párom mégse feltételezi rólam, hogy másik pasi van a dologban... vagy beszélgess el azzal a nővel, vagy ha ennyit érsz neki, szerintem nem érdemes tovább próbálkozni vele :/ 20/L
Van egy remek szexuálpszichológus, aki segíteni fog! A holnapján, ha böngészel, vannak nagyon jó gyakorlatok a problémádra, amit te is tudsz egyedül gyakorolni. Ha kevésnek bizonyul, akkor keresd fel és segít megoldani a szorongásos dolgot! No para, jól kezelhető a dolog!:)
Hali!
Előszöris... ne parázz!
Túl sokat parázol és ez a viselkedésedre is nagy hatással le7, a szexuális zavaraid meg nagy vszséggel ebből fakadnak!
Az előző által belinkelt >> [link] alatt rendelő Molnár Tamás valóban elismert szexuálpszichológus. Én is sokat tanultam tőle, és rendszeresen olvasom cikkeit. Kezelés gyanánt én is ajánlom őt.
Ha pedig csak beszélgetni szeretnél valakivel, akkor azt fel tudom neked ajánlani, hogy írd meg SkyPE/MSN-címedet >>priviben és szívesen meghallgatlak. :-)
Üdv: EE
Hogy 2x nem állt fel, abban semmi extra nincs
nekem is elő szokott fordulni, igaz máskor meg áll mint a cövek, és az összes ózon végigmegyümk
hangulat kérdése, meg mennyire vagy fáradt, van-e az egészhez kedved (szerintem az ember farka szinte egy külön lény)
ha emiatt szakított veled a bnőd, akkor sajnos amúgy is akrt veled már szakítani, és csak egy jó indokot keresett
mit tudsz csinálni? keresekl egy megértő nőt, aki szeret téged, akár kókadt fütyivel is
Ahogy így olvasgatom, valószínűleg azért nem áll(t) fel, mert túl nagy a nyomás rajtad. Ezen kellene lazítani. Kellene keresni valakit, akinek el tudnád mondani a problémákat és úgy érzed, hogy jó tanácsokat adhat(nem feltétlen pszichológus, de az sem rossz). Egy kicsit ki kéne egyensúlyozni az életed. Elősször is jó lenne, ha vki elmondaná a kedves barátnődnek, hogy ez nem így működik, mert bocsi, de azt kell mondanom, hogy ha ezt nem képes megérteni, akkor csak sajnálni tudom(és téged is). Ezek után pedig rendezni kellene az életed rossz részeit.
Ez sajnos nem 1-2 napos folyamat, de a végeredmény csodálatos lesz:))
Nem is mondok semmit az exedről.Jobban jártál,mert elég butuska lehetett,ha ebből problémát csinál.2 dolgot javaslok.Pihend ki magad mert a kialvatlanság lankaszt,és ha legközelebb szeretkezel akkor ne rágódj azon hogy fel fog e állni,mert pont akkor és azért nem is fog működni.Szóval lazán,sz.rj bele mindenbe és élvezd a helyzetet.Nincs semmi bajod.
N/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!