Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Nektek számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Nektek számít egy lánynál hogy miyen a stílusa?

Figyelt kérdés

Pl.: rockos vagy divatos,

elegáns vagy laza ?

vagy az h ő a rockot szereti te meg dupstep-et

2012. ápr. 3. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
azé' számít
 2/9 anonim ***** válasza:
számít
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
lazán rockosan elegáns.... kitérdekel? Én szeretem a rockot, meg a dubstepet is. Hallgass, meg vegyél fel amihez épp kedved van.
2012. ápr. 3. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Divatos ne legyen, mert az ízléstelen. A zenei ízlés más, vmilyen szinten előny, ha hasonló zenéket hallgatunk, de ha nem, az se kizáró ok.
2012. ápr. 3. 20:27
 5/9 aszomszedneni ***** válasza:
a tiniknél még talán, utána meg már kit érdekel , egy nő legyen csinos! Az , hogy ki milyen zenét szeret , az rád és az mp3 lejátszódra tartozik :D
2012. ápr. 3. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
attól függ, ha csak dugni akarok velem mindegy, de ha pl kapcsolatra vágyom vele akkor már nem 16/f
2012. ápr. 3. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
dupstepessel nem hsizem h összeállnék ,szánalmas egy stílus ..maradok a rap hiphopnál..béke tesók
2012. ápr. 3. 20:53
 8/9 Diarmand ***** válasza:

Nem érdemes lekorlátozni a "stílust" az öltözködésre, mert mivan ha nekem tetszik a rockos, de orrhangon és röfögve röhög vagy imádja az undergroundot, de úgy beszél, ahogy az Amon Amarth énekese énekel :)))

Hogyne számítana a stílusa, de ez nagyon tág fogalom. A stílus hozzátartozik a személyiséghez is, így nem hagyható (és tudat alatt nem is hagyjuk) figyelmen kívül párválasztásnál.

2012. ápr. 3. 20:54
 9/9 aszomszedneni ***** válasza:
mint mondtam a tiniknek még számít ...
2012. ápr. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!