Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beprobalkozzak egy olyan lanynal akinek jelenleg van baratja?

Figyelt kérdés
Nos en 22 vagyok a lany meg 23. Mar ugy kb 6 honapja ismerjuk egymast es szep lassan eleg kozeli kapcsolatban kerultunk. Azt hiszem, hogy beleszerettem A baj csak az, hogy nem merem neki elmondani az erzesemimet. Azt mar o is tobbszor mondta, hogy nagyon kedvel meg, hogy semmi baja nincs velem jol egyezunk, s neha olyan feszult kicsit a hangulat amikor egyutt vagyunk de nem tulsagosan hanem csak egezsegesen feszult na nem tudom ertiteke. O mindig panaszkodik a pasijarol, h nem torodik vele elegge stb, viszont azt is mondta, h szereti de ha betelik a pohar akkor otthagyja. Nekem kell ez a lany es kepes vagyok meg varni ra csak attol felek, h o nem tud ugy tekinteni ram mint a pasija. Szerintetek tegyek egy probat, s elmondjam az erzeseimet?
2012. ápr. 1. 00:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Hasonló (ha nem ugyanilyen) cipőben jártam. Megtettem. Azóta nem beszélünk, csak évente 1-2x.
2012. ápr. 1. 00:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a legjobb barátjának tekint, ha mindent megbeszél velem. Ne rontsd el a kapcsolatukat. Ha nem fog működni nekik, úgyis szakítanak és aztán szabad a pálya.
2012. ápr. 1. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy. Ha nem lépsz felé semmit, akkor úgymond lelki szemetes maradsz örökre, de ha azonnal lerohanod az érzéseiddel, akkor megijedhet. Szerintem inkább igyekezz minden tekintetben jobb lenni a pasijánál, de látványosan. Bármilyen negatív tulajdonságát említi neked, mutasd meg, hogy te nem vagy olyan. Tegyél neki nem túl erős, de azért kellően félreérthető megjegyzéseket. Ha egyértelműen van esélyed nála, akkor azt idővel látni fogod, onnantól pedig már könnyű.

Sok sikert!

2012. ápr. 1. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

felesleges.

egyértelműen udvaribolondnak tart.

egy férfi,ha beszél egy nővel és az a pasijáról kezd el neki nyafogni,akkor két dolgot tesz.

vagy kimenti magát és lelép,vagy legalábbis addig távol marad-pl kimegy mosdóra-amíg a csajnak leesik,hogy illetlen volt.

mivel ilyeneket mond neked,nem vesz férfiszámba.

vagy ezt mondja-két ember társaság,három már tömeg.

2012. ápr. 1. 00:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért panaszkodik éppen neked, mert tőled többet szeretne, mint a jelenlegi barátjától? Jelzi feléd, hogy eléggé instabil a kapcsolatuk - az biztos, hogy megbízik benned. Talán ha egyszer egy panaszkodás után megkérdeznéd, hogy ezeket miért is mondja el neked, akkor a reakciójából sok mindent leszűrhetnél.
2012. ápr. 1. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jobban nézel ki, mint a pasija, akkor igen, de a leírtak alapján nem valószínű, mert elég barátzónaszagú a dolog.
2012. ápr. 1. 09:03
 7/8 anonim válasza:

szerintem , pedig tedd meg egy kicsit kozeledj hozza ( meg jobban ) de azert ne olyan gyors tempoba ! :) mindent a maga idejeben :)

hat igen ha egy kicsit jobban nezel ki meg minden , ha pl : hasonlitatok valamiben v mit tudom en akk szerintem erdemes lenne tenned egy probat !

esetleg ha mar egy kicsit sikerult valamit el erned akk talan el kezdhetnel neki kedveskedni aprosagokkal =)

de azert majd ird meg h mi neked is a velemenyed :))

2012. ápr. 1. 15:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommenteket. Nos mar tetem olyan megjegyzest, hogy esetleg szeretnek tobbet is mind baratsag de akarva nem voltam egyertelmu. Mindig igyekszem jobb lenni a pasijanal, figyelmes vagyok vele stb. Megjegyeznem, h inkabb o keres engemet legtobbszor, engem kicsit lefoglal a munkam o viszont egyetemista s tobb a szabadideje. Mar mondott olyanokat, h de jo lenne ha neki is lenne egy figyelmes, romantikus pasija, de nem tudom, h ezt jelnek vegyem-e vagy csak ugy mondta de nem ram ertve. En azt hiszem eloadom neki ugy mint felajanlva,hogy a baratnom legyen, mar eleg jol ismerjuk egymast es azt hiszem igy nekem is konyebb lesz, legalabb tudni fogom az igazat s tovabblephetek.
2012. ápr. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!