Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még próbálkozni egy lánynál?
Hmm de aranyos a sztori,de ismerős! :)
Legyél vele tisztelettudó (bár ahogy olvaslak az is vagy), tartsd úriemberként tiszteletben a helyzetét, és ne sürgesd.
Lehet hogy a srác volt hamarabb mint te, és vívódik.
Az intelligensebb, normálisabb fog győzni és hódítani!
A viszonyotok kettőtök közt, ahogy kivettem a szavaidból egész jó, így akár még több is össze jöhet vele mint barátság. Egy párkapcsolatban előnyös, ha a felek megértik egymást és mint két barát, jól el tudnak beszélgetni. Ha a másik fiúval még friss a dolog...háát.. vagy most kell lépni és bevallani amit érzel (akár indokolhatod is, hogy azért most lépsz mert féltékeny vagy, és magadnak akarod...ez még tetszene is neki :D)..vagy inkább vársz még a dologgal, ami rizikósabb...mert ha komolyan összejön a sráccal, utána már nem lenne jó dolog a nyakába zúdítani az érzéseid...ha meg nem jönnének össze, akkor még bepróbálkozhatsz. :) Én drukkolok! ^^
----CuteFoX----
Első vagyok.
Én nem mond hülyeséget a második.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Lehet tetszene neki, lehet ara vár, hogy közeledj. Volt már részéről valami arra utaló jel, ami nem csak baráti?
Uhum..!
Na fater!
Az én egyik fegyverem anno az volt, beállítottam váratlanul, vittem egy csokor virágot (ne röhögj. komolyan!) és megmondtam amit akartam.
Pislogott, és enyém volt.
Hát de ha már egyszer mondta, és tudja a szitut, de lépsz egy váratlan és nem töri meg, akkor kalap - kabát.
.
Akkor maradt az, hogy ha köszön, normálisan visszaköszönsz, de már azzal a lendülettel mész is tovább, chaten kicsit tiltod, vagy ha ír akkor írod neki, hogy most mással pötyögsz, vagy egy busszal később mész, és korábban jössz...szal érted, de mind ezt normálisan..
.
Ha ez sem adja akkor ecet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!