Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi okból szakítotok egy olyan lánnyal, akiért eredetileg epekedtetek?
Bocsi, én lány vagyok, de ha nem bánod elmondanám, hogy mit gondolok, hátha segít.
Én is erre a kérdésre keresem a választ.
Szerintem ezt nem lehet megmagyarázni, talán ő maga sem tudja, mert gondolom nem szolgált értelmes válasszal arra miért hagyott el.
Valami megváltozhatott benne, talán rádöbbent, hogy nem szeret úgy igazán, ahogy megérdemelnéd, és ha folytatná a kapcsolatotokat, akkor azzal hazudna mindkettőtöknek.
Az én párom ezzel az indokkal hagyott el villámcsapás szerűen szinte egyik napról a másikra.
A mai napig nem értem miért nem tudott belém szeretni, mert eleinte ő volt lelkesebb és én mindent megtettem annak érdekében, hogy elnyerjem a szeretetét, de hiába küzdöttem érte ez volt a jutalom.
Persze az is meglehet, hogy a hátad mögött össze szedett valami lányt, csak nincs benne annyi, hogy bevallja neked.
Mindenesetre kitartás, remélem azért jól vagy.
Hülyeség, hogy nem tud annyira szeretni, mint megérdemelnéd .. Ez egy oltári nagy hazugság.
A legvalószínűbb, hogy talált mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!