Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy a lányok esedeznek a férfiért?

Figyelt kérdés
18 éves, elvileg jóképű, sportos alkatú srác vagyok. Sokat hallom a haverjaimtól, ismerőseimtől, hogy a volt barátnőjük nem érti meg, hogy ki van dobva, és egy fullos istennő zaklatja az embert hogy fogadja vissza. Létezik ilyen? Ráadásul azt a srácot, nem tartom velem egy kaliberűnek. Félre ne értsetek, nincs problémám magánéleti téren, rengeteg csaj ismerősöm van, több mint fiú, és van, hogy egyszerre több csajjal is kavarok, de valami hiányzik. Velem még sose fordult elő, hogy egy nekem tetsző, jó csaj rámírogatott volna, zaklatott volna, bújt volna, nyakamba ugrott volna, pedig ez nekem nagyon hiányzik. Miért van ez? Legyek lekezelő, hogy észrevegyenek, és hogy észrevegyék, hogy nem akkor kapnak meg amikor akarnak? Vagy mit csináljak? És rengeteget mondják a lányok, hogy egy kapcsolatnak azért lett vége mert túl bújósok voltak. Náluk mi a túl bújós? Mert ha együtt vagyok egy csajjal egy nap mondjuk, akkor önszántából kb 3szor ölel meg, és önszántából csókot se nagyon ad, maximum 1-2szer. Ezt én nem bújásnak nevezném, hanem inkább úgy érzem mintha taszítanám őket. Hogy érjem el, hogy lógjanak rajtam a kiszemelt nők?
2009. jún. 16. 15:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Tehát unom, hogy mindig csak én teperek, és pedálozok. Olyan még nem fordult elő, hogy egy nekem tetsző csaj pedálozott volna rám. Kicsit unom már, hogy nekem kell hajtani, néha vajmi kevés reakciót kiváltva. Hogy érjem el, hogy rámhajtsanak, vagy "felszedjenek" akár? Menjek 25-30 éves nők közé vagy mi?
2009. jún. 16. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
lehet próbálkoznod kéne az idősebb korosztállyal. amúgy volt már velem ilyen én 20vagyok, hogy tepert utánam egy 25 éves csaj. na tessék.
2009. jún. 16. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
na ez nekem úgy jött össze, hogy nem adtam oda neki magamhanem kicsit kérettem magam, mikor írt kicsit flegmább voltam de egyben éreztettem vele, hogy kell nekem csak úgy csináltam, hogy érezze, hogy még több kell nekem :D
2009. jún. 16. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Pedig van olyan,hogy a csaj teper mint állat,de észre sem veszik.Én is beleestem ebbe a hibába,de rám sem bagózott a srác.Pedig akadt jelentkezőm bőven (hál istennek) de nekem ő kellet.A túl bújós meg azt jelenti,hogy egész nap a nyakadon csüng,csókokkal halmozod el,nem mehetsz el sehová nélküle.Ez nyílván már beteges ragaszkodás,de a te csajod sem komplett.Napi 1-2 csók nagyon kevés.Ja és sose többet nem fogok egy pasi után sem teperni.Ez a ti feledatok.Tessék megküzdeni egy jó barátnőért.18/L
2009. jún. 16. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:

15:49 -Ez a megküzdeni dolog se olyan egyszerű. Néha nehéz eldönteni, hogy ha tovább próbálkozol azt zaklatásnak fogja-e venni vagy örül, hogy kitartó vagy.

Mondok egy példát, 1 hete történt meg velem. Diszkóba pont elsétált mellettünk egy csaj miközben mi ültünk a haverommal aztán megkérdeztem tőle, hogy van-e kedve csatlakoznia. Mondta, hogy nem. Kicsit később odamentem hozzá elkérni az msn címét. Nem adta meg. Indulás előtt mondom mégegyszer utoljára bepróbálkozok, veszteni valóm úgy sincs. Megadta a számát. Másnap hívom elkértem az msn címét, megadta. Másnap megint hívom, hogy van-e kedve vmikor találkozni és azt mondta, hogy nincs. Szóval vagy dilis volt, vagy én nem értem a csajokat. Ha eleve nem akart ismerkedni miért adta meg a számát? Ha meg akart miért nem akart találkozni?

Bocsi egy kicsit hosszú voltam :D

21/F

2009. jún. 16. 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:

ma 15:49

ha úgy viselkedne a csajom, mint ahogy te ezt a beteges ragaszkodásként tituáltad, összeraknám a két kezem.

2009. jún. 16. 18:35
 7/10 A kérdező kommentje:

16:42

én hagytam volna a francba az első próbálkozás után :D

Nem ott dől el, hogy ki milyen kitartó és bátor, hogy hányszor hagyja magát megszopatni meg huzatni. A kis 15 éves csajoknak a játéka ez amit gyűlölök. Az éretteb nők, hálisten tudják milyen rohadt idegesítő ez, és nem csinálják, mert tudják, hogy az okosabb férfiréteg messze elkerüli az ilyen csajokat.

2009. jún. 16. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
kérdező: én is hagytam volna a csajt, ha nem néz ki fullosan. olyan volt, mint egy modell. de mindegy így jártam és legalább megpróbáltam emiatt már nem fogok bánkódni :)
2009. jún. 16. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
15.49-es vagyok.A csajokat sosem fogjátok megérteni az tuti.Én sem értem meg magam sokszor.:) Am meg tényleg szar lehet,mikor elhúzzák előttetek a madzagot.Én nem lennék pasi,az tuti.De én még mindíg azt mondom,h. próbálkozzatok,legalább kétszer ha először elküldenek a fenébe.Több sztem nem kell,a nők sokszor szeretik kéretni magukat,még az érettebbek is,(főleg azok).Ja, 1 aranyszabály:Tilos olyan csajjal kezdened,akinek van pasija.Persze itt is vannak kivételek. :D És jegyezd meg nem minden a külső!!!!!!!!!Megismerkedtem egy sráccal nam olyan rég.Nem jön be külsőre.Kis szörnyeteg.De mikor megismertem,belülről azt montam,h. nekem ez a pasas kell.Azt javaslom,h.ne a csajos dumáddal közeledj,hanem próbáld elmondani neki az érzéseidet.Annál cukibb nincs,mikor egy pasi el akarja mondani,h. tetszem neki,és hebeg habog össze vissza,szégyenli magát,és sokkal jobban esik ez,mint pl. amikor azt mondják:"Hé cica kő kóla" Rosszul vagyok ettől.Na mentem!!!!
2009. jún. 17. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem a csajnak kell kezdeményeznie,zaklatni,hanem a pasinak. aztán később,ha már teljesen egymásba gabalyodtatok, akkor a csaj is biztos fog bújni.
2009. jún. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!