Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytak már ott más nőért/férfiért? Hogy sikerült feldolgozni? Milyen érzés rájuk nézni?
Figyelt kérdés
Milyen hosszú kapcsolatnak lett ez a vége?Mikor? Tudsz velük rendesen kommunikálni, vagy még mindig fáj? kort, nemet légyszi2010. júl. 23. 12:11
1/4 anonim válasza:
Másfél éve. A kolléganője miatt. Három évig voltunk együtt, már az esküvőt terveztük. Azóta nem bírok pasira nézni :(
28/N
2/4 anonim válasza:
Elsönek: ez nagyon durva:( szegénykém, teljesen megértelek. Hidd el, nem minden pasi ilyen!
Kérdezönek: pár hónap után igen egyszer, mert visszament az elözö
barátnöjéhez. Nagyon értelmes és helyes férfi volt, akkor nagyon ki voltam miatta, aztán egy olyan embernek sikerült elfeledtetnie velem akivel akkor csak barátok voltunk..
22/L
3/4 anonim válasza:
Ja, durva. És ráadásul azt sem tudom meddig tartott a viszonyuk, mert véletlenül jöttem rá. Elég egyértelmű volt a helyzet (mondhatni kézzel fogható), mégis az utolsó pillanatig tagadott. Sokszor eszembe jut, hogy ha akkor nem derül ki, akkor simán elvesz feleségül és a hátam mögött megy tovább? Ááááh, nem is értem. Mindegy, már túl vagyok rajta, de a pasik továbbra sem érdekelnek, nem tudnék már bízni senkiben.
4/4 anonim válasza:
Volt már rá példa....nagyon sz.r mikor összefutunk az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!