Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megyünk 2esbe sehova se?

Figyelt kérdés
Már nagyon hosszú ideje van barátom és akár hová megyünk 7 végén mindig jön valamelyik testvére!Legtöbbször mind két testvére kisérget minket,de nem tehetek róla úgy zavar!!!Elmegyünk pl.a plázába üzletről üzletre kisérgetnek minket!!Vagy még csak épp hogy közeleg a 7vége már azt kérdik a barátomtól hova megyünk,mert ők elmennének ide meg oda.....!!!De érdekes mert van autoja mind a 2 gyereknek mégse tudnak maguk elmenni sehova!!!!már emlitettem a barátomnak,hogy örülnék ha 2esbe valahova el tudnánk menni,de mindig csak azt mondja,hogy jó!!!Hiába jó,ha mindenhol ott vannak velünk!A barátomat nem zavarja,de engem nagyon!!!Mit csináljak hogy végre 2esbe lehessek vele????Vagy már unhat engem????4és fél éve vagyunk együtt!HELPPPPPP!!!!!!!
2009. jún. 16. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt mondom, hogy ha ezt 2 hétnél tovább tűröd akkor hülye vagy. Jahogy 4 év? Látszik hogy bezárták a diliházat.
2009. jún. 16. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Szervezz olyan programot ahova nem tudnak jönni a testvérek...vmi romantikusat. Menjetek el moziba,vagy vacsizni,esetleg piknikezni.De megpróbálhatnál beszélni a tesókkal is hogy szeretnél kettesben is lenni néha a barátoddal.És mondd nekik hogy ezzel még az ő testvérük marad, nem veszed el tőlük.
2009. jún. 16. 15:12
 3/12 A kérdező kommentje:
ez nem igy ment idáig!!!Ez csak egy ideje kezdődött mióta nincs barátnője a tesójának!
2009. jún. 16. 15:13
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
beszélj már vle!! nemigazh atesoja meg nemérzi cikin magát..
2009. jún. 16. 15:16
 5/12 A kérdező kommentje:

15:12

Én is hasonlora gondoltam!Én külföldi nyaralásra gondoltam!Beszélni a tesokkal nem akarok mert nem szeretném megbántani őket,joba vagyok velük...!!!Köszi az ötleteket!!!!

2009. jún. 16. 15:16
 6/12 anonim ***** válasza:

Nézd, vegyél 2 koncertjegyet, vagy valami belépőt, a lényeg, hogy határidős legyen, tehát ekkor és ekkor kezdődik, és vissza nem térő alkalom, és csak előtte 1 nappal add át, vagy csak a helyszínen, vagy mindenesetre akkor és úgy, hogy a testvérei ne legyenek a közelben. Oda már nem fognak tudni jegyet/belépőt szerezni.

De szervezhetsz úgy is programot, hogy a testvéreinek is beszervezel valakit, akik lefoglalják őket. Úgy értelmezem a kommentedből, hogy 2 ok miatt "lógnak rajtatok", az egyik: unatkoznak otthon, és társaságra vágynak, és te vagy nekik a társaság, veled tudnak kikapcsolódni. A másik: hiányzik nekik a barát (vagy barátnő, ez nem derült ki a leírásodból), és így remélik, hogy valakit ők is fölszedhetnek, vagy találhatnak maguknak... Ha összeismertetnéd őket más emberekkel, pl a barátaiddal, vagy szélesebb körű ismerőseiddel, esetleg szingli/facér emberekkel, lehet, hogy kevesebb időt töltenének veletek.

A barátoddal meg beszéld meg, hogy szeretnél kettesben lenni vele, de úgy kettesben, hogy a tesók nélkül, de te nem szeretnéd megbántani őket, és ezért ő oldja meg valahogy.

Vagy még azt is csinálhatod, hogy elmentek közösen, és a végén különváltok, vagy elindultok kettesben, és ők a végén csatlakoznak hozzátok. Tehát így felesben.

Vagy hívd el magatokhoz a barátodat, pl családi vacsorára (oda csak nem mennének vele a tesói is), és utána sétáltok egyet, vagy megnéztek egy filmet, esetleg beültök valahova, vagy csak bevonultok a szobádba, ilyesmi.

2009. jún. 16. 15:52
 7/12 anonim ***** válasza:

15:52- opsz, bocsi, figyelmetlen voltam, az egyik tesó biztos hogy srác... Akkor gondolom a másik is... Akkor egyértelműen szingli lányokról, és "barátnők"-ről beszéltem.

Ne haragudj. :)

2009. jún. 16. 15:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Szia.nagyon rendes vagy!igen mind 2en fiúk!olyan kor mikor filmet nézünk vagy nálunk vagyunk olyankor 2esben vagyunk!kitaláltam,hogy mennyünk el a strandra 2en,de már szólta testvére hogy jönne velünk.....inkább lefújtam!!!nagyon szeretem a barátomat,imádok vele lenni!Meg ha csak 2en vagyunk valahol olyankor a viselkedése is más.....!!!!
2009. jún. 16. 16:15
 9/12 anonim ***** válasza:

15:54-es vagyok

Hát, akkor az a legkézenfekvőbb megoldás, ha felváltva vagytok nálatok meg náluk, és ha náluk vagytok, akkor elviseled a tesókat is. De akkor sem kell folyvást együtt lenni velük, csak mondjuk az elején, vagy a végén. Ahogy már föntebb is írtam. Egyébiránt nem hiszem, hogy unna téged, inkább csak a tesói fontosak neki. De ha megbeszéled vele ezt, ő biztos jobban el tudja mondani, mint hogy mi találgatunk. :)

2009. jún. 16. 19:11
 10/12 A kérdező kommentje:
mondjuk azt megértem,hogy az iker testvéréhez nagyon ragaszkodik!Mert az ikrek szoktak.nem???
2009. jún. 16. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!