Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megyünk 2esbe sehova se?
15:12
Én is hasonlora gondoltam!Én külföldi nyaralásra gondoltam!Beszélni a tesokkal nem akarok mert nem szeretném megbántani őket,joba vagyok velük...!!!Köszi az ötleteket!!!!
Nézd, vegyél 2 koncertjegyet, vagy valami belépőt, a lényeg, hogy határidős legyen, tehát ekkor és ekkor kezdődik, és vissza nem térő alkalom, és csak előtte 1 nappal add át, vagy csak a helyszínen, vagy mindenesetre akkor és úgy, hogy a testvérei ne legyenek a közelben. Oda már nem fognak tudni jegyet/belépőt szerezni.
De szervezhetsz úgy is programot, hogy a testvéreinek is beszervezel valakit, akik lefoglalják őket. Úgy értelmezem a kommentedből, hogy 2 ok miatt "lógnak rajtatok", az egyik: unatkoznak otthon, és társaságra vágynak, és te vagy nekik a társaság, veled tudnak kikapcsolódni. A másik: hiányzik nekik a barát (vagy barátnő, ez nem derült ki a leírásodból), és így remélik, hogy valakit ők is fölszedhetnek, vagy találhatnak maguknak... Ha összeismertetnéd őket más emberekkel, pl a barátaiddal, vagy szélesebb körű ismerőseiddel, esetleg szingli/facér emberekkel, lehet, hogy kevesebb időt töltenének veletek.
A barátoddal meg beszéld meg, hogy szeretnél kettesben lenni vele, de úgy kettesben, hogy a tesók nélkül, de te nem szeretnéd megbántani őket, és ezért ő oldja meg valahogy.
Vagy még azt is csinálhatod, hogy elmentek közösen, és a végén különváltok, vagy elindultok kettesben, és ők a végén csatlakoznak hozzátok. Tehát így felesben.
Vagy hívd el magatokhoz a barátodat, pl családi vacsorára (oda csak nem mennének vele a tesói is), és utána sétáltok egyet, vagy megnéztek egy filmet, esetleg beültök valahova, vagy csak bevonultok a szobádba, ilyesmi.
15:52- opsz, bocsi, figyelmetlen voltam, az egyik tesó biztos hogy srác... Akkor gondolom a másik is... Akkor egyértelműen szingli lányokról, és "barátnők"-ről beszéltem.
Ne haragudj. :)
15:54-es vagyok
Hát, akkor az a legkézenfekvőbb megoldás, ha felváltva vagytok nálatok meg náluk, és ha náluk vagytok, akkor elviseled a tesókat is. De akkor sem kell folyvást együtt lenni velük, csak mondjuk az elején, vagy a végén. Ahogy már föntebb is írtam. Egyébiránt nem hiszem, hogy unna téged, inkább csak a tesói fontosak neki. De ha megbeszéled vele ezt, ő biztos jobban el tudja mondani, mint hogy mi találgatunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!