Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszat tettem? Megbocsájthata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat tettem? Megbocsájthatatlan és elítélendő?

Figyelt kérdés

Egy évig voltam együtt az exbarátommal, ő volt az első igaz szerelmem. Nagyon szerettük egymást, de keveset voltunk együtt és részemről kezdett kihűlni a nagy szerelem, ő pedig beleszeretett a munkájába és szinte minden idejét annak áldozta.

Egyik haverjával megismerkedtem kicsit jobban. Nem idnult semminek, csak ismerkedésnek, haverkodásnak. Végül is, alig 3 hónap alatt egymásba szerettünk. Egy hónapig titkoltuk mindenki elől, nem volt semmi szex és más, csak sokat beszélgettünk és voltunk együtt. Csók helyett homlokpuszi és ilyenek.

Nagy nehezen rávettem magam, hogy elmondjam az exemnek, hogy mi a helyzet. Sajnáltam és szívem megszakadt, de nem volt értelme tovább folytatni.

Utána rá 2-3 hétre felvállaltuk a "haverral" hogy igenis mi együtt vagyunk. A régi baráti társaságban mindenki engem szid, hogy szemét r_banc vagyok és a barátomat, hogy mekkora tapló, hogy a barátjától elszedte a nőjét.

Sokkal jobban szeretem mint az exem, sokkal jobb vele. Igaz vele is hetente 2szer találkozom(exemmel 2hetente 1szer), de mégis olyan jó vele. Érzem, hogy szeret mert minden lehetsége módon kimutatja, hogy szeret.

Tényleg nagy bűn amit tettem, hogy ennyire leszólnak érte?

2012. ápr. 2. 18:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Csak a jelennek! Nem múltnak élünk, érezd jól magad! Hagyd figyelmen kívül az exed és a többieket ez most egybeesett.

Fel a fejjel csajszi!

2012. ápr. 11. 20:33
 22/29 anonim ***** válasza:

Én nem ri_bancoztalak le.

Nincs jogom hozzá, és amit tettél az nem az.

Bűn vagy nem bűn, rossz dolgot tettél, amit az emberek 99% elítél.

Én azt írtam, igen, azt kívánom, hogy a barátnődet jól döngesse meg az akivel most együtt vagy úgy, hogy akkor is együtt legyetek :)

Lehetőleg minél többször.

Miért kívánom ezt?

Miért ne?

Érezd te is ugyan azt amit az exed.

Akkor eldöntheted mennyire jót vagy rosszat tettél.

2012. ápr. 11. 20:47
 23/29 anonim ***** válasza:

19.nek

17. vagyok, és nem értek egyet veled, sajnálom. Szerintem össze kellett volna jönnöd azokkal a lányokkal, és akkor sem lettél volna szemét. De ez az én véleményem, nem mondtam, hogy egyet kell vele érteni, csak szerintem ha valaki őszintén szerelmes lesz, akkor ez van.

Szüleim elváltak, mert fater szerelmes lett egy másik nőbe. Persze, anya szomorú volt, de azóta összejött egy másik pasival és 10 éve tök boldogok. Fater meg az ő nőivel.

Na most ha együtt maradnak, és azt látom, hogy apám nyomorog, mert nem akar benne maradni egy házasságban, anya meg idő után dettó, mert nincs semmi öröm, boldogság, szeretet, akkor az mégis kinek jó?

Jó lett volna az exének, ha ott marad vele, szenvednek még együtt néhány évet esetleg, aztán utána szakítanak? Minek? Kérdem én minek? Most jó neked, hogy lemondtál olyan nőkről, akik után egész életedben epekedni fogsz?

Nem azt mondom, hogy nem sajnálom a csávót, mert jó sz.r érzés lehet neki. De túl fog lépni rajta, lesz majd új barátnője, és hátha vele még boldogabb lesz.

Én soha senkit nem akarok arra kényszeríteni, hogy mondjon le a szerelemről valami más dolog javára. Szerintem a kérdező tisztességes volt, nem félrekefélt a pasija mellett, hanem szerelembe esett, de szakított vele. Ha a srác és a barátok ezt nem tudják megérteni, az is sajnálatos. De akkor sem látom ezt "hátbaszúrásnak" meg "gerinctelenségnek".

2012. ápr. 11. 20:51
 24/29 A kérdező kommentje:
Én nem csaltam meg az exemet!Amíg nem lett kimondva, hogy VÉGE, addig egy szájra puszi sem volt... Miért kívánod, hogy a barátom megcsaljon engem? Az azért nem ugyan az!
2012. ápr. 11. 21:09
 25/29 anonim ***** válasza:

#23:

Teljesen egyetértek veled, és ebben nincs semmi.

Én is elváltam, és lehet elválok mégegyszer.

Az első megcsalt, a másodikat én csaltam.

Szemét gerinctelen dolog ez is, dehát emberek vagyunk állati ösztönökkel.

A baj az, hogy az exe haverjával kezdett.

Nagy érvágás az ha az egyik szakít a másikkal, olyankor jobb nem szeme elé kerülni a másiknak, hogy a seb begyógyuljon.

Amit a kérdező tett, nem elég, hogy szakított a párjával, hanem a havert is elszakította tőle.

Ezt ő úgy értékeli, hogy megcsaltad, ami teljesen érthető és jogos.

Most sem párja, sem haverja.

És tévedsz kedves kérdező, a szerelem jön megy, de egy barátság örök. Ahogyan a család is.

De nyilván tizen vagy huszon éved elején ezt nehéz megérteni.

2012. ápr. 11. 21:26
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem sok közöd van a koromhoz. Mellékesen, tapasztalatból mondom, a család és a barátok nem örökre szólnak. Nálunk a család pláne nem. viszont a szerelem igen.
2012. ápr. 11. 21:41
 27/29 anonim ***** válasza:

Értem kedves kérdező.

Szegény Édesanyád...

Remélem nem olvassa amit utoljára írtál.

2012. ápr. 12. 06:52
 28/29 A kérdező kommentje:
Édesanyám 10 éves koromban azt mondta, hogy ő élni akarja az életét, nincs szükségem rám, mert csak korlátozom. Apám pedig felakasztotta magát születésem előtt. Nagynéném nevelt fel, egyedül neki köszönhetek mindent és őt szívből imádom. Nem mintha ehhez közöd lenne.
2012. ápr. 12. 14:36
 29/29 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem akartalak megbántani ezzel.

De lássd be, a többséget normális körülmények között nevelik fel, és nekik ezért más az értékrendjük.

Az, hogy veled ez történt, nem jogosít fel semmire, és ez attól még amit tettél, akkor is visszás.

2012. ápr. 12. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!