Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami játék a párommal?
én a múltkor ezt találtam ki a párommal:
fogtam papírt vágtam belőle 10 kisebb lapocskát, 5-öt adtam neki 5öt magamnak. A papírcetlikre 5 olyan dolgot kellett írnia amit szeretne velem csinálni /lekötözés, análisszex, hogy elégítsem ki a számmal, mellre élvezés, szájbaélvezés,szexvideó készítés stb/ csupa merészebb dolgok :P én a poén kedvéért odaírtam egy nyelvtörőt és 3 probálkozása van rá hogy kimondja hiba nélkül, ha nemcsinálja meg akkor egy ujjal sem érek hozzá, csak ő hozzám :P Ez már mondjuk kreativitás kérdése. Nah és ezeket a lapokat összegyürtük és egyet húzott ő egyet meg én :D És azt csináltuk, amit kihúztunk. Szerintem ez tökjó arra is ha pl. nemmeritek elmondani egymásnak egy beszélgetés során a szexuális vágyaitokat, csak leírjátok s mikor kihúzzátok akkor az olyan meglepi :D:D:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!