Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 3masba szexelnénk, azaz én, barátom meg egy nő, akkor az mennyire változtatná meg a kapcsolatunkat a párommal?
Párszor megemlítette, és tudom h férfi létére izgatná az a dolog.
bennem van az a tudat , h ha én nem adom meg ezt az örömöt neki, akkor megteszi mással, ugyanakkor lehet h "rákapna az ízére".
Egyáltalán tudnánk utána szerelmesek lenni egymásba?
Nem hidegülnénk el egymástól?
Véleményeket várok...!
1. az én párom beleőrülne, ha csak egy másik lánnyal akarnék lenni, neki az is megcsalás!
2. a szex bejönne neki, de hogy elmúlna a szerelme feléd, az szinte teljesen biztos. ha van egyáltalán...
Kíváncsi másra is rajtad kívül, de téged se akar elveszíteni. Vagy te vagy neki az első, vagy még nem élte ki magát.
Szerintem ilyenkor nem igazán meghitt a kapcsolat, ha igazán szereti egymást egy pár, akkor nem tesz ilyet.
Ha én nem akarnám, nem tenném meg neki, inkább szakítanék.
Vagy én, vagy a másik!
Csak azt tedd meg, amit te is szeretnél!
még fiatal ez a srác egy komoly kapcs-hoz.
még nem élte ki magát
azt sem tudja hogy sokkal becsesebb egy komoly kapcs-ban lenni
még csak a szexen jár az agya
szerintem 4 év alatt férfi létére unja egy nővel a szexet...
a mostani férfiak ilyenek, de annyit tisztelek benne, hogy inkább megosztja velem h mit szeretne, minthogy elmenne prostikhoz.
ha tudnám biztosra h nem csalna meg utána"nem kapna rá az ízére" akkor benne lennék a 3asba , hiszen az csak jó neki. Nem tartanám megcsalásnak. Egyedül azért kétséges ez a szitu, mert lehet utána jobban elengedné magát, és eljárna csajokhoz, ha nem is gruppenbe, akkor még többet akarna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!