Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm meztelenkedik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm meztelenkedik a barátaim előtt. Ezt miért csinálja vajon?

Figyelt kérdés
Szóval már többször előfordult hogy amikor a barátaim is bent voltak a szobában akkor nem zavartatta magát és átöltözött ott helyben.Teljesen pucér is volt,igaz hátat fordított nekünk de ettől még a feneke látszott.Túllihegem ezt mondván"mindent a szemnek semmit a kéznek"-na bumm mi van ha látszik a pucér hátsója meg a háta.....vagy alullihegem amiért nem szóltam rá már az első alkalommal???De ő most ezt mire fel csinálja?

2012. ápr. 1. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

teljesen mindegy h hűséges e vagy sem vagy h milyen alkat!

a párom ne meztelenkedjen mások előtt! Szóval minimum fehérnemű legyen rajta de azt sem tolerálom!

2012. ápr. 1. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Ennek a meztelenkedésnek valami rejtett üzenete van. Lehet élvezi, ha nézik.

Normális ember csak úgy nem vetkőzik le. Vagy akkor átmegy másik szobába, WCbe, és ott dobja le a ruháját.

Én is szeretnék amúgy a barátod lenni.

Hány évesek vagytok?

Barátnőd valami oknál fogva ragad mindig ott a szobába, és vetkőzik ott? PL csak egy szoba van a nyaralóban, vagy tudom is én.

2012. ápr. 1. 23:10
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

Kapásból első alkalommal szólnod kellett volna neki, hogy ezt azért nem kéne.

De hogy ezt alapból ne érje fel ésszel, azt nem hiszem. Főleg, ahogy mondtad, teljesen pucér is volt már, nem csak mondjuk egy gyors pólócsere, de melltartóval és háttal. A haverjaidnak is meg akarta mutatni magát, szerintem is vigyázz vele...

2012. ápr. 1. 23:13
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
kicsit exhib hajlamú, de ez még nem jelent semmit, hadd élvezze hogy nézik, ha még jól is néz ki akkor meg pláne :D
2012. ápr. 2. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:
A barátnőddel valami gond van. Ha mások előtt csak így meztelenkedik az már nem normális, nyilván fel akarja kelteni a figyelmüket, szóval figyeljél rá nagyon. Ha esetleg a barátnőd alapvetően szeret nudizni és állandóan meztelenül van szinte amikor lehetséges akkor neki ez természetes ugyan, de jobb figyelni hogy ne legyen baj. Én barátnőmnek ez eszébe sem jutna hogy a számára kicsit idegen barátaim előtt öltözzön át meg meztelenkedjen, pedig az én barátnőm is szokott nudizni de csak otthon amikor egyedül van. Ugyan akkor egyik haveromnak is volt ilyen barátnője akivel én jóba voltam ő sem zavartatta magát, de nem volt teljesen meztelenül előttem sose, maximum bugyiba meg melltartóba.
2012. ápr. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!