Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mehvádoltak az ismerőeim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mehvádoltak az ismerőeim, barátaim azzal hogy "igénytelen és gyenge vagyok párválasztás terén", csak mert a barátnőm nem egy bombázó, bosszant engem a zaklatásuk, mit tegyek? 18F

Figyelt kérdés

Nem győznek sárral dobálni, hogy a csaj akivel lassan egy éve járok, "így csúnya, úgy csúnya, én jobbat érdmelek, nem a legjobbra hajtottam, lehetne szebb is, túl kövér, nem is nőies, a női ideálom egy tragédia lehet stb", holott abszolút nem érdekel mit gondolnak, nem a külső a legfontosabb hanem a belső, valamint mindenkinek, tehát nekem is igen nehéz feladat a szépségideálomhoz megfelelő nőt találni, egyáltalán örülök hogy van végre barátnőm, kezdjük ezzel... És lélekben pedig egy igen kimagasló lányról beszélünk, nálam pedig ez a legfontosabb!

Nagyon idegesítenek ezek a szüntelen kritikék, de ami még rosszabb, hogy a CSALÁDOM is szokta néha-néha becsmérelni ezt a lányt külső jegyei miatt... :,( (Persze szeretik és elfogadják, de rossz érzés ha ezeket el-el hintik néha) Ők is azt mondják, igénytelen voltam a választás terén, de csak ismételni tudom magam, egyáltalán örülök hogy találtam magamnak valakit és egy "kicsit" luxusnak éreztem volna ha a szépség alapján választok...

Mit tehetnék ez ellen?

2011. dec. 6. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Kérnék egy személyleírást a lányról!
2011. dec. 6. 08:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Hosszó barna haja van, teltkarcsú, szemüveges, telt alak, nagy mellek, ugyanakkor van annyira mozgékony hogy az ágyban egy vadmacska legyen, valamint sportol is, igaz nem aktívan. Alacsonyabb mint én egy picivel, s amit nem szeret testén az a hasa, jó nagy és nőiesen telt csípője van. Sokak szerint "kövér" és önmaga szerint is, de nekem nincs gondom az alakjával
2011. dec. 6. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:
üzend meg a srácoknak h neked kell őt szeretni nem nekik...
2011. dec. 6. 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:
a meglátásom szerint sok olyan srác van, akiknek bejönnek a teltebb csajok, de még maguknak sem merik bevallani, ezért valójában irigyek, ezért piszkálnak.
2011. dec. 6. 08:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem mernek beszólni ilyenekkel mert tudják hogy én megütöm! Az első benyomást ha úgy kelted akkor nem fognak szekálni. Am meg mit szólnak bele hogy te kit szeretsz???!!! Mond meg nekik h neked kell szeretned nem nekik.
2011. dec. 6. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ennyit arról, h a férfiak mennek a külsőre :P
2011. dec. 6. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Idióta emberek vesznek körbe téged. Én is teltebb nő vagyok, eddig csak átlagon felüli kategóriás férfiakkal voltam együtt, mégis mindenhol felvállaltak,mutogattak az oldalukon,felnéztek rám és becsültek.Sem a barátaik,sem a családjuk nem kötött belém SOHA.Sőt,szépnek tartottak és nagyon kedveltek.Az exeimmel többnyire minddel remek kapcsolatban vagyok még most is.(barátilag)
2011. dec. 6. 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, nyugodtan adj nekik egy baráti állast. ne túl nagyot, mert nem a fogukat akarod kitörni, vagy az öklöd megsérteni, de sokkal jobb lesz nekik, és ha megpróbálod élvezni akkor neked is.
2011. dec. 6. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem hangzik csúnyának.
2011. dec. 6. 13:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Kiosztanék mindenkit h semmi közük hozzá, fingjuk sincs az egészről, se a lány értékeiről, és különben is mi a f@szt képzelnek h beleugatnak a dolgaimba?!

2. Ezután megmondanám a 'baráti körömnek' hogy bekaphatjátok, végeztem veletek! És többet nem keresném őket! és nem is fogadnám a meghívásaikat.

3. A családnak való beugatás után leülnék velük megbeszélni h mégegy ilyen szöveget nem akarok meghallani mert akkor akár el is felejthetnek, és senkihez nem fogsz szólni többet csak ami lényeges.

Amúgy én sem igazán bírom az öcsém barátnőjét, bár nincs vele gondom. Az öcsém nem tudja és a család többi része sem de én Tobi-nak hívom mert olyan mint a házimanó a Hp-ből. :)

2011. dec. 6. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!