Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm meztelenkedik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm meztelenkedik a barátaim előtt. Ezt miért csinálja vajon?

Figyelt kérdés
Szóval már többször előfordult hogy amikor a barátaim is bent voltak a szobában akkor nem zavartatta magát és átöltözött ott helyben.Teljesen pucér is volt,igaz hátat fordított nekünk de ettől még a feneke látszott.Túllihegem ezt mondván"mindent a szemnek semmit a kéznek"-na bumm mi van ha látszik a pucér hátsója meg a háta.....vagy alullihegem amiért nem szóltam rá már az első alkalommal???De ő most ezt mire fel csinálja?

2012. ápr. 1. 21:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
tetszeni akar a barátaidnak, mert nem törődsz vele sokat
2012. ápr. 1. 21:59
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Biztos tudja, hogy a barátaid is láttak már meztelen nőt.
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Lehetek a barátod?
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Feltűnési viszketegség, vagy nem tudom. Első alkalommal rá kellett volna szólnod, hogy most ő még is mit csinál? Egyszer így "beégeted", akkor hátha észhez tér. Rendben van az, ha valaki nem gátlásos, de ez azért már kicsit túlzás. Beszéld meg vele, hogy ez neked sok és a barátaidnak semmi köze az ő pucér hátsójához, úgyhogy hagyja ezt abba!
2012. ápr. 1. 22:00
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
én tuti kiakadtam volna, és mondok valami nem túl udvariasat neki, hogy ezt mégis hogy képzeli.
2012. ápr. 1. 22:05
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem vigyázz vele, az ilyen lányok könnyen félrelépnek ám!
 7/15 A kérdező kommentje:
azért azt hozzá kell tennem hogy a barátaim igazi úriemberek,tehát ilyenkor elfordulnak biztos ami biztos alapon...ja meg nemolyan rég járok a lánnyal.idén lesz az első közös nyarunk.számítsak ezekután arra hogy a strandon monokinizni fog meg ilyesmi?
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem vigyázz vele, az ilyen lányok könnyen félrelépnek ám!
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

úristen!

Se te se ő nem normális!

Te azért nem mert ezt hagyod, ő meg azért nem mert mi f@sznak k-úrválkodik miközben van párja...vaaaagy tényleg átmentek már rajta a haverjaid...

2012. ápr. 1. 22:07
 10/15 LazyJones ***** válasza:
61%

Szerintem alkat kérdése, nem biztos, hogy gyakrabban lép félre. Nekem volt olyan ismerősöm (lány) aki hasonlóan gondolkodott és viselkedett, ettől függetlenül hűséges alkat volt. Neki ez nem jelentett problémát, és a párjának sem volt az. Elmentünk hármasban strandolni, a csaj monokinizett, mi meg söröztünk. Ennyi.

Szerintem ezt nektek kettőtöknek kell átrágni, megbeszélni, és mérlegelni, kiben mennyi tolerancia van.

2012. ápr. 1. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!