Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim megharagudott, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim megharagudott, mert megtudta, hogy korábban szexeltem egy haverjával. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja járok a pasimmal (ő 24. én 22) és tegnap teljesen kiakadt, amikor kiderült, hogy egy haverjával tavaly nyáron jártam és hát le is feküdtem vele. Úgy derült ki, hogy tegnap összetalálkoztunk ezzel a sráccal és én nem titkoltam, hogy jártunk és miután kérdezte, azt is megmondtam, hogy szexeltem vele. Azóta nem akar beszélni velem a pasim, mert mondja, hogy ezt emésztenie kell. Miért csinálja ezt? Mit tegyek?
2012. ápr. 1. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem érted amit írtam? Ülj le a seggedre és ne akarj megbeszélni semmit. Nincs mit. Ez nem a logikáról szól, hanem az érzelmekről. Ha ő most ezért dühös / frusztrált, az nem fog segíteni ha csacsogsz is mellé. Maradj csöndben!
2012. ápr. 1. 21:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a párod még agyilag kisfiú. Gyökéréknél van pár ilyen alapszabály, hogy a haver exe tabu stb. normális érett férfi az ilyen hülyeségekre magasról tesz. Ha a párod ilyen dolog miatt problémázik, akkor nem teljesen normális.

22/F

2012. ápr. 1. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Statisztikailag elég kicsi az esélye, hogy régebben pont a barátod barátjával feküdtél le. Valszeg ezért is mérges a pasid, mert azt hiszi hogy a fél város átment rajtad(vagyis hogy b..s k..a vagy) De persze az is lehet hogy szerelmes beléd, és fáj neki hogy az egyik ismerőse is hozzád ért:)
2012. ápr. 1. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, itt tuti, hogy valami betyárbecsületről van szó.
2012. ápr. 1. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért de a tudat az engem is b@szna, hogy egy haverommal lefeküdt volna előttem a barátnőm. Jó nyilván nem rendeznék jelenetet, de akkor is fura lenne. Lehet egy picit tévesen az van benne, hogy még mindig a részese vagy a srácnak, ha nem is fizikailag, de elég csak egy gondolat és visszaidéződik az, hogy dugtatok. Hmm...gyanítom hogy nem vagy ribanc, de azért jobb lenne ha kerülnéd ezeket a közös haveri körökkel való összejövetelt. Én például férfiként sosem nagyobb barátnői társaságban ismerkedem, mert ha össze is jövök egyik csajjal, ne adja Isten véget érne, utána a másikkal, akkor máris menne veszekedésekkor az ujjal mutogatás...és azok a barátnők is összevesznének emiatt, akik előtte tök jóban voltak. Itt nem is a barátod szenvedése lesz sokáig a kérdés, hanem a haverja és Te...hogy elfelejtetted-e már teljesen azt a múltban és zökkenőmentesen tudod-e élni ezt a kapcsolatot a csákóval...
2012. ápr. 1. 23:16
 16/16 A kérdező kommentje:
beszéltem a pasimmal és végre elárulta, hogy azért borult ki, mert az előző barátnőjéről is kiderült, hogy ez a srác előtte kefélte és szarul érzi magát, hogy megint ugyanez van. Próbálom meggyőzni, hogy véletlen és nem tehetek róla
2012. ápr. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!