Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit csináljak a barátom a haverjával?
kedves 3. válaszoló nem értem miért lesz valaki attól ribanc, hogy a barátja nélkül bulizik...elárulom neked hogy a barátom miatt járunk külön bulizni mert mindig bunkó velem ha iszik, így ezt inkább igy előzzük meg.
ja és mellesleg nem az volt a kérdés hogy széttegyem e a lábam annak a srácnak, hanem az hogy mit tegyek azért, hogy ne kívánjam!!
drága kérdező!
emberek vagyunk és a vonzódást a hormonok bőrön át történő kiválasztódása kémiai úton irányítja (ferromon)
,ha te a pasidtol külön jártok bulizgatni akkor előbb utóbb elkerülhetetlen lesz az,hogy valaki iránt többet érzel majd mint haverság vagy barátság...én csak azért ribancoztalak le mert a pasid melett annyira oda vagy egy másik pasiért,hogy képes vagy az interneten fórumozni miatta....
egyértelmüen az lenne a kóser,ha szakítanál a mostani pasiddal ..vagy,ha esetleg nagyon szereted akkor haladéktalanul mond el neki,hogy mi történt és ,ha ne dob ki téged akkor nagy szerencséd lesz.. egyébként meg addig fogsz agyalni a dolgokon,hogy ,ha a közeledben lesz az a másik pasi akkor még fel is fogsz izgulni tőle..
egyébként ez fordítva is igaz mert a női ferromonok is meg bolondítják a pasikat és elég sok esély van arra,hogy a te pasidat is be fogja indítani egy másik nő..de lehet,hogy ez már megtörtént egyszer kétszer...
"mert mindig bunkó velem ha iszik, így ezt inkább igy előzzük meg". Ez nagyon rosszul hangzik. Nekem volt egy ilyen baratnom :(
Ami pedig az "akarod nem akarni"...nem is tudom. Teny hogy nem megy ki a fejedbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!