Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis mit csináljak a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit csináljak a barátom a haverjával?

Figyelt kérdés
barátommal már 15 hónapja együtt vagyunk és már előfordult párszor hogy valamelyik haverja bepróbálkozott nálam, de én mindet hárítottam. most is voltam egy buliban két haverjával, ahol a barátom nem volt ott és mindketten hajtottak rám. az egyik srácon látszik nagyon, hogy bejövök neki és akarna tőlem többet. ez egyértelmű és az a gond hogy ez a srác valamiért engem is nagyon vonz. így mikor már nagyon próbálkozott otthagytam, mert féltem hogy a végén még történne köztünk valami...azóta is egyfolytában az eszemben jár és nem tudom hogy most mégis mi ez az egész. nem hagynám ott a barátom miatta az tuti, viszont iszonyúan kívánom ezt a fiút. mit csináljak, hogy megszűnjön bennem ez az érzés? légyszi csak normális válaszokat!
2012. jan. 9. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy szálljon le rólad...
2012. jan. 9. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
feküdj le vele
2012. jan. 9. 20:50
 3/8 B.B05 ***** válasza:
Addig nem fog megszűnni ez az érzés, amíg meg nem kapod azt a másikat!
2012. jan. 9. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Bitch.
2012. jan. 9. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
ez nem kóser
2012. jan. 9. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:

kedves 3. válaszoló nem értem miért lesz valaki attól ribanc, hogy a barátja nélkül bulizik...elárulom neked hogy a barátom miatt járunk külön bulizni mert mindig bunkó velem ha iszik, így ezt inkább igy előzzük meg.

ja és mellesleg nem az volt a kérdés hogy széttegyem e a lábam annak a srácnak, hanem az hogy mit tegyek azért, hogy ne kívánjam!!

2012. jan. 9. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

drága kérdező!

emberek vagyunk és a vonzódást a hormonok bőrön át történő kiválasztódása kémiai úton irányítja (ferromon)

,ha te a pasidtol külön jártok bulizgatni akkor előbb utóbb elkerülhetetlen lesz az,hogy valaki iránt többet érzel majd mint haverság vagy barátság...én csak azért ribancoztalak le mert a pasid melett annyira oda vagy egy másik pasiért,hogy képes vagy az interneten fórumozni miatta....

egyértelmüen az lenne a kóser,ha szakítanál a mostani pasiddal ..vagy,ha esetleg nagyon szereted akkor haladéktalanul mond el neki,hogy mi történt és ,ha ne dob ki téged akkor nagy szerencséd lesz.. egyébként meg addig fogsz agyalni a dolgokon,hogy ,ha a közeledben lesz az a másik pasi akkor még fel is fogsz izgulni tőle..

egyébként ez fordítva is igaz mert a női ferromonok is meg bolondítják a pasikat és elég sok esély van arra,hogy a te pasidat is be fogja indítani egy másik nő..de lehet,hogy ez már megtörtént egyszer kétszer...

2012. jan. 9. 21:14
 8/8 danyiluska ***** válasza:

"mert mindig bunkó velem ha iszik, így ezt inkább igy előzzük meg". Ez nagyon rosszul hangzik. Nekem volt egy ilyen baratnom :(

Ami pedig az "akarod nem akarni"...nem is tudom. Teny hogy nem megy ki a fejedbol.

2012. jan. 10. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!