Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom épp a haverjával borozik- nélkülem. Félek h berúg, mit tegyek hogy bízzak benne?
Én nagyon a pia ellen vagyok, és tudom hogy régebben nem volt a bulik alkalmával józan. Állítólag amióta együtt vagyunk, nem rúg be sose. De nagyon bizalmatlan vagyok vele szemben, tudm hogy semmi okom rá, mert ilyen embert mint ő nem találni még egyet. De mégis valahogy bennem van ez a félelem, hogy valamit tesz a hátam mögött. Többnyire rosszra gondolok.
Tényleg nincs okom féltékenykedni. Ezt ésszel tudom. De hogy hitessem el magammal ezt érzelmileg is?
Sürgős lenne. Előre is köszönöm a válaszokat.
15/L
had rúgjon be, miért nem akarod, hogy jól érezze magát? én barátom (22) is gyakran iszogat, most is épp a haverjaival italozik :D csak azt sajnálom, hogy én nem vagyok vele, jólesne pár korty mennyei manna. ha szereted, megbízol benne, és örülsz annak, ha jól érzi magát.
15/L
en is igy voltam, mig rajottem, h bizalom nelkul nincs kapcsolat.
S kenytelen vagy megbizni, ha szereted s nem akarod elvesziteni.
Ha meg neki szamit a velemenyed es te, o sem fog inni.
vagy esetleg egy pohar nem olyan veszelyes, Franciaorszagban egy pohar bor meg torvenyes is. :P
Amugy en is az ellen vagyok. Viszont tulzasba nem szabad vinni. De erre ra fogsz jonni, ha gond lesz.
De bizzal benne. Foleg ha nincs okod ketelkedni. :)
Tudom hogy a bizalomra épül. De ez a legrosszabb, mert én magamban sem bízok...=,)
A "pasim" 18 éves.
Amúgy most azon gondolkoztam, hogy lehet h nem is a pia a bajom, hanem az hogy nincs velem? Jövő héten el fogok utazni 3 hétre. Ettől is félek.:D Tiszta röhej komolyan mondom. Most már magamon röhögök:D
Igazad van, tényleg joga van elmenni italozni...Ebbe nem is kötök bele. Csak nem vagyok benne biztos hogy tudja hogy hol a mérték?
attól még hogy vele vagy, nem kell neked is innod. én pl. nem vagyok oda a fociért, de a barátom kedvéért elmentem vele egy meccsre, mert addig is vele lehettem.
lehet, hogy neked rossz élmény volt a részegség, de mások szeretik:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!