Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnapos, szarul van, én azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnapos, szarul van, én azt mondtam neki, nem sajnálom. Fiúk, ti is megsértődnétek ezen?

Figyelt kérdés

A barátomról van szó (egy éve vagyunk együtt). Néha iszik a haverokkal, kb havi egyszer sikerül úgy berúgnia hogy másnapos is lesz. Tegnap is bulizott (én nem voltam vele, dolgoztam), és ma reggel szarul volt, hányt, felfájás, stb. Én vittem neki vizet meg kaját stb, de nem kényeztettem túlzottan, erre azt mondja, "sajnálhatnál jobban" meg hogy törődhetnék vele jobban. Én erre azt mondtam neki, hogy nem sajnálom, mivel önszántából ivott, ráadásul már elég nagy tapasztalata van arról, hogy mi történik ha sokat iszik.. ő akarta, akkor minek sajnáljam? Vállalja a következményeket önsajnálat nélkül.

Erre megsértődött és nem nagyon beszél hozzám azóta, szerinte ha rosszul van akkor igenis jobban kéne sajnálnom.

Szerintetek kinek van igaza?

20/L

2012. ápr. 1. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Micsoda férfi van a háznál. Öregem, macsó kan állat. :)

A kis "ma 18:29"-nak: Te nem szerelems vagy, hanem gyerek.

2012. ápr. 1. 19:02
 12/14 Bloody Death ***** válasza:

Egyáltalán nincs igaza. Teljes mértékben Neked van igazad. Ez baromság a köbön amit leirtál. Ha ivott akkor vessen magára. Nehogy aztán Te pátyolgasd. Helyedben még vizet sem vittem volna neki, hisz tudja hol van a csap, és tudja is használni nem?

Jómagam is szeretem az alkoholt, szoktam is inni jócskán, és van is amikor sikerül átesnem rendesen a ló tuloldalára. Olyankor, még fel sem merül bennem, hogy a párom mellé feküdjek aludni. Jó lesz nekem a kanapé is, ha már inni volt kedvem. Másnap elsem várom, hogy pátyolgasson, hogy milyen szegény vagyok, csak ne szoljon amikor a reggelt sörrel kezdem. Enyi. De ez ritkán történik meg az ilyesmi, mert rendszerint együtt szoktunk elmenni inni.XD

2012. ápr. 1. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:

A másnaposságot saját magának okozza az ember, az nem egy láz vagy hőemelkedés.....

sz@rd le :)

2012. ápr. 1. 19:44
 14/14 anonim ***** válasza:

erre azt mondja, "sajnálhatnál jobban" meg hogy törődhetnék vele jobban -> fogtam volna egy vödör hideg vizet és ráborítottam volna, majd közöltem volna vele hogy akkor keressen magának más cselédet.

Ha lány lettem volna, hasonló helyzetben ezt tettem volna.

De mivel fiú vagyok és ha a lány "barátnőm" ezt tenné vele is hasonló módon viselkednék.

2012. ápr. 2. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!