Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? 20éves lány vagyok van egy kapcsolatom 5éve de már nem szerelem csak megszokás és kőtődés ő 28éves. És most jött egy fiú az életembe nem kerestem, teljesen véletlen szerűen ismerkedtünk meg már egy hónapja.
Figyelt kérdés
Szinte minden nap beszélünk és már 4szer találkoztunk is de nem volt semmi csók semmi.
csak beszélgettünk flörtöltünk de neki is van 5éves barátnője. Igazából így hogy nem volt semmi még így is elég erős érzéseink vannak egymás iránt amiket meg is beszéltünk.
rég nem voltam már ilyen boldog mint amióta ismerem állandóan mosolygok.
de viszont a régi páromat még nem tudnám elengedni és ő sem. mit kéne tenni?
2012. ápr. 1. 16:21
11/11 anonim válasza:
Pedig jobb,ha a régi párodat elengeded...nehéz lesz elfelejteni,ha egyedül éled át,de ha van melletted valaki akkor hamar menni fog(főleg,hogyha már nem is szereted).A másik sráccal megtisztázzátok,hogy lehetne is valami komolyabb vagy csak most a kaland vágy hajtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!