Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy ez a megszokás jele?
A barátnőmmel, 3 éve vagyunk együtt, fiatalon jöttünk össze,(15L 17f),azóta körülbelül 3-szor szakitottunk,már, de igazából úgy szakitottunk hogy meg se tudtuk mondani az okát, és csak pár napig tartott, ám legutóbb ő szakított velem,akkor volt egy 2 hetes szünet , azthittem bele pusztulok, még eddig nem éreztem ilyet,kibékültünk
úgy hogy viszakönyörögtem magam :( azóta együtt vagyunk már 1 hóapja, de valamiért más mint előtte... :( egyfolytába azon gondolkodok hogy mikor hagy el... szinte egész nap azóta.. de ma valahogy mást éreztem, ma azt éreztem hogy már lehet csak megszokásból vagyunk együtt...Szeretném ha segítenétek , pár jó tanáccsal, hogyan tudnám feldobni a kapcsolatot. Előre is Köszi.
Az egész csak elhatározás kérdése. Mától odafigyelsz a párodra vagy nem. Meglep őt aprósággal, a kedvében jársz... mindent úgy mint régen.
Én előtte tartanék egy alapos önvizsgálatot. Számba venném a múltat, a jelent és a jövőt. És ha minden mellette szól, ha tényleg szeretném és nem csak ragaszkodnék hozzá, mint egy kiskutya, akkor kezdenék a párkapcsolat felélesztésébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!