Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel annak érdekeben, hogy tetsszél a férjednek?
2012. ápr. 1. 15:06
A férjed mit tesz annak érdekében hogy tetszen neked?
2012. ápr. 1. 15:08
1-nél a pont! :) Amúgy hetente négyszer edzőterembe járok, és még egy zumba valamint egy pilates órára. Csinosan, nőiesen öltözködöm és sok új ruhám van, mert a régieket leszólja, hogy vegyek valami újat, mert ezt már sokat látta rajtam. Fodrászhoz járok egy héten egyszer. Fehérneműket is gyakran veszek újakat, hogy mindig másikban tudjam "elcsábítani". Otthon sem öltözködöm slamposan, csinosabb melegítőket hordok, pl. olyan pamut nadrágot, ami a fenekemen és a combomon passzos, és kiadja az idomaimat, mégis kényelmes. Nem veszek fel 3 számmal nagyobb pólót "mert az kényelmes". Nem is értem miért lenne kényelmesebb mint egy sima pamut póló ami pont a te méreted. Szóval igazából a testmozgás fontos számomra, hogy formában tartsam magam. Szülés után 2 hónappal a súlyom ugyanannyi volt, mint szülés előtt. Bár ez inkább genetika, mindig is vékony voltam. De fontos, hogy a vékonyságom mellett izmos is legyek, mert a férjem anno emiatt (is) szeretett belém, és szeretném, ha továbbra is szerethetné ezt (is) bennem. Valamint az öltözködés a másik ami szerintem nagyon fontos. Soha sem szabad slamposan mutatkozni a férj előtt - kivétel ha beteg az ember. Szerintem ezek a titkok. 24/N
2012. ápr. 1. 15:10
4/11 A kérdező kommentje:
Sokmindent. Abban a cuccban van hétvégen amit sexynek tartok rajta. Most épp lement a boltba mert szilvásgombócot kivánok.főz nekem szeretget frissen borotválkozik reggelente és utana visszabujik a sexy szerelésében
Milyen érdekes, aki ad magára, le van szavazva. Ez az irigység miatt lenne? Vagy miért?
Mondom ezt úgy, hogy én sajnos elég slampos élettársa vagyok a páromnak, nem igen adok magamra, szégyellem is magam emiatt. Szerintem igenis adni kéne magára egy nőnek a házasságban is.
Úgyhogy igyekszem tenni érte, mostanság sajnos (nincs állásom) sok a szabadidőm, kihasználom, tornázom minden nap. A csinosan öltözködés egy ideig még nem fog menni az anyagiak miatt, de ápoltságra ügyelek.
2012. ápr. 1. 15:20
6/11 anonim válasza:
Mik erdelyben jo fozesel ( itten ahogy hallotam nem szokas ....), kedvenc eteleikel, sutemenyekel is kedveskedunk ferjunknek,
mosunk, takaritunk, jo anyak probalunk lenni, vigyazni ferjunk pihenesere es mindezert, mondom en, egy normalis ferfi ertekel !
Az utcara, nem ugy mejunk ki, hogy minden ferfi utanunk nezen,( szoros, alakhoz tapado ruhakban ) hannem ugy, hogy jol vagyunk oltozve, evvel is buszkeseget szerezunk ferjunknek is es mik is jol erezuk igy magunkat .
Meg ha uriholgyek probalunk lenni az eletben, jo haziaszonyok, az agyban epp elenkezoje probalunk lenni, hogy ferjunk ne almodozon mas nok utan ....
2012. ápr. 3. 10:05
7/11 anonim válasza:
Mi sajnos nem engedhetjük meg magunknak sem pénzben sem időben, hogy edzőterembe járjak vagy hetente fodrászhoz. 2 pici gyermekünk van, odafigyelek a kajára, vagyis a súlyomra, néha turkálok magamnak is egy-egy nőisebb darabot amikor a gyerekeknek keresek. 2-3 havonta fodrász, hogy legyen valami formája, itthon házilag festem. Be is szoktam szárítani, nem várom meg míg zsíros-mocskos lesz. Itthon sem hordok xxxl-es ruhákat, hanem a kopottabb csinos, de még kényelmes darabokat. Heti egyszer bőrradírozás (arc + test) és szőrtelenítés.
Ami viszont meglepő volt egyik este, hogy mikor hazajött fociból, vacsora és gesztenyepüré várta az asztalon, napokig hálálkodott.
2012. ápr. 4. 09:45
Ne legyen büdös a p_nád, szőrös se, és ügyelj a vákuumra az arcodban! Szerintem ennyi elég.
2012. ápr. 4. 17:31
9/11 anonim válasza:
Próbálj meg változatos lenni. Sokaknak nem telik most új ruhatárra, fitneszre meg szolira, fodrászra, stb. De a régi ruhatáradat is feldobhatod 1-2 új kiegészítővel. Legyél ápolt. A slamposságot felejtsd el! Úgy öltözz fel és "készítsd" ki magad mintha az első randik egyikére mennél. Az ápoltság nagyon fontos minden esetben! És nem a plázacica kinézet! Mert azt találhat maghának mindenhol! De szerető társat nem! beszélgessetek sokat és közös prógramokat is csinálj ahol mindketten jól érzitek magatokat. _ Mondjuk ehhez néha kell a kompromiszum készség is.
2012. ápr. 6. 10:22
10/11 anonim válasza:
amikor meg kivánja a férj a nőt akkor egy nőnek minden kivánságát teljesiteni kell még az ágyban is,azt kell a feleségnek tennie amit az ura parancsol. a többit nem részletezem.én a csajomat elszoktam korbáccasal fenekelni, és élvezi is.
2012. ápr. 7. 15:32
Kapcsolódó kérdések: