Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen terved/célod van a...

Milyen terved/célod van a jövőre nézve? És mit teszel érdekében, hogy megvalósuljon?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Párommal 5 éve vagyunk együtt,1 éve anyóséknál élünk.Most kezdtünk házfelújításba.Nagyon vártam,hogy eljöjjön ez a pillanat.De most félek,az áraktól.A ház berendezésétől.

Nem minden helyiséget tudunk most berendezni szerintem,majd idővel ahogy lesz rá pénzünk.Anyósék rengeteget segítenek,nagyon jól állnak anyagilag,meg a ház is az övék,csak sosem volt rá szükségük.

Ha kész lesz a ház ami 2 hónap még kb.és berendezkedtünk,még szeretnék tovább dolgozni,és ha meglesz a megfelelő anyagi körülmény akkor babát szeretnénk majd.Most 23 éves vagyok a párom 26 de fiatal szülők szeretnénk lenni.

2012. márc. 6. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Munkát szeretnék találni. Hogy mit teszek? Küldözgetem az önéletrajzomat, ahová tudom és nézem az állás hirdetéseket.
2012. márc. 6. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Kijutni németbe dolgozni ez minden vágyam. Drága jó építőipart tönkre tették.
2012. márc. 6. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék végre függetlenné válni minden mocskos munkaadótól. Nagy és kész terveim vannak, most keresem a befektetőket.
2012. márc. 6. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
szeretnék találni egy normális munkahelyet, ahova nem kínnal megyek be minden reggel, és a fizetés is elegendő. összegyűjteni egy kis pénzt egy autóra, utána pedig spórolni a babakelengyére :)
2012. márc. 6. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy olyan munkahely a vágyam, ami hosszútávra szól, nemcsak pár hónapra. Ahová visszavennének a gyerek megszületése után. Folyamatosan keresgélek, de még rövidtávú munkára sincs kilátásom, nemhogy a gyerekvállaláson gondolkodni. Úgy érzem, hogy várok egy csodára, ami nem létezik.
2012. márc. 6. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Jövőre végzek az egyetemmel ha minden jól megy (a 2. nyelvvizsga lehet a bökkenő) utána pedig egy nyugis munkahelyet szeretnék, remélhetőlg ahol meg is becsülnek, hisz nem véletlenül tanulok az egyetemen 5 évet...

barátommal pedig szeretnénk építgetni a jövőnket szép lassan, kezdve az anyagi alapozással. Utána szép lassan jöhetnek a komolyabb dolgok, ház, eljegyzés, házasság, baba, én ilyen sorrendben szeretném:) jaj istenem de jó lenne ha minden sikerülne ahogy leírtam! ezért küzdök, tanulok, törtetek:D

2012. márc. 6. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
A szakmámban(cukrász) minnél jobb lenni,elérni valamit,ezzel foglalkozni.Hogy mit teszek érte?gyakorolok,amikor csak tehetem és anyagom van hozzá.Megjegyzem a rokonság örül,süti van amennyit akarnak.
2012. márc. 6. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:

3-4 éven belül szeretnénk férjemmel saját lakást/házat vásárolni, hát gyűjtünk rá rendesen :)

Szeretnénk kisbabát minél elöbb.

Most fejezem be az egyetemet, és mint gyógypedagógus szeretnék elhelyezkedni, de ha jön a baba akkor az az első.

Most műkörmösként és fodrászként dolgozom, amit gyerek mellett is nagyon könnyű csinálni.

Kb ennyi a terv :) Ha ezek sikerülnek akkor leszünk a legboldogabbak :)

21/N

2012. márc. 6. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Most éppen angol tanfolyamra járok, hogy meglegyen a nyelvvizsgám, mert hiába van 4 szakmám, sehová nem vesznek fel. Mivel nem vagyok 25 éves, 15 év gyakorlattal minimum.
2012. márc. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!