Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap pozitív lett a terhestesztem, de a párom szakítana velem ha megtudná. mit tegyek?
Pharmatex tablettát szoktam használni, eccer imaradt mert van amikor csíp.(eredménye a teszt)
A párom tudja hogy késik a mensi csak azt nem hogy már tesztet is csináltam.Azt mondta ha terhes lennék szakítana velem...pedig én nem tartanám meg sajnos a párom elég sokat drogozott/ik szóval esélytelen.Ma megyek dokihoz és nagyon elvagyok keseredve,már 6éve élek nemi életet eddig soha semmi probléma nem volt egyszer nem gyógyszereztem és tessék...Tudom szemétség tőle amit mondott lehet csak mert beijedt azért mondta (22éves első kom.kapcsolata).Arra gondoltam ha tényleg terhes vagyok v.mi mást mondok neki,de olyan jól esne ha most velem lenne nagyon egyedül érzem magam.Viszont ha meg elmondom és tényleg szakít velem nem hiányzik emellé a baj mellé hogy még rosszabbul érezzem magam lesz elég bajom most így is.Viszont jó volna tudni mennyire lehet rá számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!