Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyetem úgy lefoglal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetem úgy lefoglal, hogy nincs kapacitásom egy kapcsolatra, van még más is így?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Egy csomót kell tanulni, sok időmet elveszi, a szabadidőmben a barátaimmal vagyok, akiket nagyon bírok. Nem járok bulizni. Egyrészt nem nagyon lenne időm egy párkapcsolatra, és már kezdek néha ott tartani, hogy az egyetem körül forog az összes gondolatom, így meg nehéz beszélgetni egy (nem annyira ismert) sráccal. Másrészt viszont vágyom rá, hogy tartozzak valakihez. Nem tudom, mit tegyek.

(Nem vagyok ronda/dagadt. Nem kérek ajánlkozó priviket.)

2012. márc. 31. 21:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

[link]

Te tuti valami ilyen vagy. Ezer %, egyik herémet rá merném tenni. :D Attól, hogy lejársz hasonló kaliberű gyíkokkal egy kocsmába, még nem lesz szociális életed.

2012. márc. 31. 23:15
 32/39 anonim ***** válasza:
:) Sőt, még *uncit sem láttam soha:))
2012. márc. 31. 23:21
 33/39 anonim ***** válasza:
Ebben biztos voltam egyébként. Másképpen nem ez lenne az esti szórakozásod, hogy itt próbálsz bizonyítani magadnak. :)
2012. márc. 31. 23:24
 34/39 anonim ***** válasza:

Nemár, itt még szummázni is kell! ejha!

Szóval szummázgasd csak a kiadásbevételeid, nem az viszi előrébb a világot, hanem a mérnöki találékonyság ;)

2012. márc. 31. 23:26
 35/39 anonim ***** válasza:
Azám, főleg majd a tieid. És a következő iPhone-ért is sokat kéne barterezned pénz nélkül.
2012. márc. 31. 23:28
 36/39 anonim ***** válasza:
Mi lenne velem szifon nélkül, ne mondj ilyeneket rossz belegondolni is! No sebaj, most sincs, azért gondold azt hogy hasznos amit csinálsz.
2012. márc. 31. 23:43
 37/39 anonim ***** válasza:

Frissdiplomás havi nettó átlagjövedelmek:

[link]

És én itt befejeztem.

2012. márc. 31. 23:54
 38/39 anonim ***** válasza:

Látom sajnos téged is elért a csőlátás, nem tudsz másban gondolkozni ;)

Jó zombilétet

2012. ápr. 1. 00:08
 39/39 anonim ***** válasza:

Rendben.Viszont ha rossz kedvű vagy,nem érdemes ideírni,mert még rosszabb kedved lesz:D

Egyébként, értelmes lánynak tűnsz,én annyit tudok mondani a kérdésedre hogy szerintem arra van időd amire szánsz!

Én is járok egyetemre,nem egyszerű,de mellette mindig volt barátnőm! És a barátaimat se hanyagoltam el mellettük..szóval ha majd belép az életedbe egy olyan fiú,akiért úgy gondolod érdemes lesz kicsit felkavarni a hétköznapjaid,akkor meg is fogod tenni:)

2012. ápr. 1. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!