Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetem úgy lefoglal, hogy nincs kapacitásom egy kapcsolatra, van még más is így?
Lány vagyok. Egy csomót kell tanulni, sok időmet elveszi, a szabadidőmben a barátaimmal vagyok, akiket nagyon bírok. Nem járok bulizni. Egyrészt nem nagyon lenne időm egy párkapcsolatra, és már kezdek néha ott tartani, hogy az egyetem körül forog az összes gondolatom, így meg nehéz beszélgetni egy (nem annyira ismert) sráccal. Másrészt viszont vágyom rá, hogy tartozzak valakihez. Nem tudom, mit tegyek.
(Nem vagyok ronda/dagadt. Nem kérek ajánlkozó priviket.)
büfé szakok: vendéglátás és turizmus, andragógia, idegenforgalmi stb. közgáz, kommunikáció, kommunikáció és médiatudomány, vidékfejlesztés, kereskedelem és marketing,pénzügy számvitel stb.
Látszik, még a szakágak felépítéséről sincs fogalmad. De mindegy, hajtsad csak a hülyeséged, arra való az oldal.
Nem is érdekel igazán a hobbikarok rendszere. Majd rájöttök, mikor elvégzitek, hogy milyen jó diplomás munkanélkülinek lenni. De nem kell megsértődni. Ti választottátok.
Nem soroltam fel mindent...
"Nem is érdekel igazán a hobbikarok rendszere. Majd rájöttök, mikor elvégzitek, hogy milyen jó diplomás munkanélkülinek lenni. De nem kell megsértődni. Ti választottátok."
:D:D:D:D
Csak nehogy aztán 5 év múlva beérjen ez a nagy mérnökmánia.
Másrészt meg ezt a nagyképűséget nem fogják tűni a munkahelyeden, legyél te bármekkora ász mérnök. Márha el fogod végezni, mert a személyes tapasztalatom az, hogy a suttyók szokták verni magukat. :D:D
Na szevasz, kockafej.
Na, ezt jobb helyen úgy szokták mondani, hogy van három dolog: elég alvás, szociális élet, jójegyek. Ebből kettőt választhatsz :) Persze ez a Dughagymafalvai főiskolára nem vonatkozik, ahová legtöbben járnak, aztán verik a nyálukat a balneológus,kommunikáció,vallástudomány,politológia meg sorolhatnám napestig szakokra.
Bevételi és megtakarítási egyenletek. Nem csak műszaki területen vannak komoly egyenletek. Ezt megszórva az elméletével, szerintem ki lehetne kergetni a világból téged. Ahogy engem is pl. bölcsészetről a sok irodalmi dologgal. Szóval szerintem vegyél vissza az arcodból, mert így sokra nem viszed majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!