Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék egy lányt egyetem mellett?
Nagyon hiányzik már hogy legyen valakim, mindig úgy fáj, amikor látom a párokat boldogan az utcán.
Ehelyett amikor csak hazamegyek, nem vár semmi más, csak a tanulnivaló meg a házi feladat végeláthatatlanul.
Lassan rájövök hogy a tanulásnak önmagában semmi értelme, élvezni is kéne az életet, dehát így nem lehet...
Igaz, vannak haverok, meg sport, meg ivás, meg gépezés, dehát azért ez mégsem az igazi.
Pedig annyira nem állok rosszul, magas vagyok, nem vagyok kövér vagy ronda, sportolok is, okos is vagyok, barátnőm is volt már (igaz, az se ma volt).
Csak az egyetem leszívja az összes energiámat, és nők pedig természetesen ott nincsenek. Jól gondolod, műszaki szak. Pech vagy nem, de engem ez érdekel.
Szóval szerintetek, mégis, mi a teendő? Köszi előre is!
22/F
Most látom, kár volt ezt a kérdést kiírnom.
Most komolyan azért kocka valaki, mert teljesíti a kötelezettségeit a tanulásban, és mert a bulizás nem épp a kedvenc tevékenysége? Nem vagyok antiszoc, ne keverd.
Ha valaki értelmes válasszal is tud szolgálni, őket várom, akik eddig írtak, azokat inkább nem.
Pedig még mindig itt vagyok. Mondanám, hogy ragyogok, de nem.
Most mond, hogy ez nem volt poénos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!