Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találhatnék egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék egy lányt egyetem mellett?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik már hogy legyen valakim, mindig úgy fáj, amikor látom a párokat boldogan az utcán.

Ehelyett amikor csak hazamegyek, nem vár semmi más, csak a tanulnivaló meg a házi feladat végeláthatatlanul.

Lassan rájövök hogy a tanulásnak önmagában semmi értelme, élvezni is kéne az életet, dehát így nem lehet...

Igaz, vannak haverok, meg sport, meg ivás, meg gépezés, dehát azért ez mégsem az igazi.

Pedig annyira nem állok rosszul, magas vagyok, nem vagyok kövér vagy ronda, sportolok is, okos is vagyok, barátnőm is volt már (igaz, az se ma volt).

Csak az egyetem leszívja az összes energiámat, és nők pedig természetesen ott nincsenek. Jól gondolod, műszaki szak. Pech vagy nem, de engem ez érdekel.

Szóval szerintetek, mégis, mi a teendő? Köszi előre is!

22/F

2012. febr. 29. 00:28
1 2 3
 21/26 lila nyuszi ***** válasza:

Szerintem egyetemen lehet a legkönnyebben ismerkedni, tapasztalatból mondom. Nem értem miért bulikban kéne szerelmet keresni.... :/

20/N

2012. febr. 29. 11:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Menj el társastánc tanfolyamra. Ott garantáltan vannak lányok, sőt általában ölre mennek egy partnert kereső fiúért, hiszen a lányok körében népszerűbb ez a dolog:) Nézz szét tancpartner.hu-n, csilliómillió lány keres partnert, ha ismerősi körödben senkit sem tudsz rávenni, hogy menjen el Veled. Kezdő tanfolyamokon pedig sokszor van párcserélgetés, így kapcsolatba kerülsz az összes résztvevő lánnyal kb.:)

Ezen kívül a tánctudás hihetetlen önbizalmat ad. Pl egy bálban (nem buli, mondjuk egy kari bál!) hatalmas előnnyel indulsz. Akárkit fel tudsz kérni táncolni, aki aztán a karjaidba ájul a gyönyörűségtől, hogy milyen jó arc vagy:)

Na hogy hangzik?:)

2012. febr. 29. 14:19
 23/26 A kérdező kommentje:

Most már sokkal jobb, köszönöm az értelmes válaszokat.

Buliban normális ember szerintem se élete szerelmét keresi. A más eseményekkel és netes ismerkedéssel kapcsolatban köszi, utánanézek ezeknek.

Amúgy járok más társaságba is, nem csak az egyetemi, de most egyelőre ott nincs jelöltem.

Legutóbb, mikor megpróbálkoztam egy ilyen társastánc tanfolyammal, nem mentek épp ölre a lányok a partnert kereső fiúkért, mert a fiúk többen voltak. Salsa volt, nem is a mi egyetemünk környékén. Úgyhogy a próbaalkalom után ott is hagytam az egészet.

Nem egy újabb kolbász partyért mentem oda.

Akik pedig strébernek vagy kockának neveznek, szólok, hogy nem csillagos hatosért tanulok, hanem azért, hogy ne bukjak meg, és egyszer az életben még végezzek is. Tudom, BTK-ról könnyű dumálni, de nálunk garantáltan el fogsz bukni jópár tárgyat, hacsak nem fektetsz sokszor annyi energiát tanulásba, mint gimiben. Ott én is alig tanultam, mert nem kellett. Itt meg halál van.

És nem mellesleg ha tanulsz, azért fizetnek is, nem is keveset. Ezért hívják ösztöndíjnak, hogy ösztönözzön.

Nálunk 5% lány van, mind foglalt, aki nem hiszi, járjon utána.

Szóval, még egyszer köszi az értelmes választ küldőknek!

2012. febr. 29. 19:25
 24/26 anonim ***** válasza:

. Tudom, BTK-ról könnyű dumálni, de nálunk garantáltan el fogsz bukni jópár tárgyat, hacsak nem fektetsz sokszor annyi energiát tanulásba, mint gimiben. Ott én is alig tanultam, mert nem kellett. Itt meg halál van.

És nem mellesleg ha tanulsz, azért fizetnek is, nem is keveset. Ezért hívják ösztöndíjnak, hogy ösztönözzön.

Tudod apám, BTK-t végeztem vérrel-verejtékkel (bár igaz, hogy nem filozófiát meg néprajzot vagy valami ehhez hasonló marhaságot, hanem dupla tanári nyelvszakot...) és megnéznélek azért titeket műszakisokat, mit kezdenétek magatokkal, ha végig kéne csinálnotok 1-2 régi, osztatlan 5 éves rendszeres (nem egy szar BsC/BA lepkefingot, ami most megy...) igazi hardcore, elméleti nyelvészetes-leíró latin grammatikás nyelvszakot-megjegyzem természettudományi szemszögből, mert a nyelvészet AZ. Bulizni pedig bizony hogy elmentünk, pont mert muszáj volt kiereszteni a gőzt. Mi nem a fenekünket vakartuk a gép előtt mint egyesek, hanem szórakoztunk egy jót néhány hetente és ismerkedtünk. Amit te mondasz, azzal a legnagyobb kockák szoktak takarózni, akiket hónapok óta nem ért napfény, mert mást se csinálnak, csak a koliszobában cseszik a klaviatúrát. Egyébként az ilyeneket szívből sajnáltam mindig az egyetem alatt.

2012. febr. 29. 19:43
 25/26 A kérdező kommentje:

Nem érted, hogy nem vonz a bulizás? Nem élvezem, számomra nem megfelelő kikapcsolódás. Te is biztos nézed a Való Világot csak azért mert sokan nagyon élvezik. Így már sikerül megérteni?

Baromi sokat tévedsz, koleszos se vagyok, és mégis minden nap sikerül kilépnem az ajtón. Azt se tudom, honnan veszed, hogy én csak gépezem, és senkivel se beszélek. Rendszeresen sportolok, és ma is találkoztam egy régi barátommal, a többi meg már nem ide tartozik.

Amint megláttad azt a szót, hogy gépezés, rögtön sikerült kiragadnod, és kijelentened, hogy egy über kocka vagyok aki mást se csinál, gratulálok.

2012. febr. 29. 20:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Hülyeség a buliban csajozásból szerintem értelmes embernek nem lett még párkapcsolata, nem kell zsizsegni azon hogy mikor lesz párkapcsolatod az élet majd elintézi, én pl diákmunka közben ismertem meg az aktuális barátnőmet..szóval a lényeg nem kell erre ráparázni ha jönnie kell jönni fog a kapcsolat, de vannak egyetemi romkocsmák is ahol szerintem még jobban is lehet ismerkedni mint egy atomhangos klubban.
2012. febr. 29. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!