Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetem úgy lefoglal, hogy nincs kapacitásom egy kapcsolatra, van még más is így?
Lány vagyok. Egy csomót kell tanulni, sok időmet elveszi, a szabadidőmben a barátaimmal vagyok, akiket nagyon bírok. Nem járok bulizni. Egyrészt nem nagyon lenne időm egy párkapcsolatra, és már kezdek néha ott tartani, hogy az egyetem körül forog az összes gondolatom, így meg nehéz beszélgetni egy (nem annyira ismert) sráccal. Másrészt viszont vágyom rá, hogy tartozzak valakihez. Nem tudom, mit tegyek.
(Nem vagyok ronda/dagadt. Nem kérek ajánlkozó priviket.)
Nem így értettem!:)
De fölényes vagy és gúnyos. Nem tudom hogy élőben is ilyen vagy-e,vagy ez itt csak egy álca.
Én pl nem mondtam volna a bulizást,mégis kijelentetted hogy aki azt tanácsolja az inkább ne is írjon,mert te nem mész bulizni.mert te nem iszol.és nem kell a szöveg hogy a buliba nem kell inni ( egyébként tényleg nem kell feltétlenül:D)
Szóval szerintem inkább lazább legyél
Én ugyanígy érzem magam. Mérnöknek tanulok és semmi ilyesmire nincs időm. Eljárok bulizni, de ott nem lehet szerintem olyan nőt találni akivel komolyabban elvolnék. Az a baj, hogy nincs szabadidőm nőre. Pedig szeretnék. Persze aki ilyen büfé szakon tanul, annak jó , hogy van ideje...Max ugy lenne megoldható ha a párom, vagy a tied kérdező büfékaros lenne és közel lakna. Ő alkalmazkodna hozzánk.
20/f
Istenem, de imádom ezt, hogy értelemszerű, hogy csak azok buliznak egyetem alatt, akik kamuszakra járnak, akik nem, azok meg komoly szakra. Rengeteg ellenpéldát mondhatnék erre, de írok egy konkrét példát:
Ismerősöm BME-s, gépészmérnöknek tanul, most csinálja a 6. félévét, és nem csúszott semennyit. Viszont 3-4 naponta szétcsapja magát magát egy buliban.
Szóval mindenkinek arra van ideje, amire szakítani akar. Egy orvos és mérnök is eljárhat szórakozni, nem pedig csak egy bölcsész, kommunikációs, vagy szociológus.
(Én semelyik csoportba sem tartozom.)
"Nekem ami nem műszaki pálya vagy orvosi az büfé szak"
Gratulálok hozzá.
"de megint olyan mondott véleményt akinek köze sincs az egyetemhez..."
Ezt miből szűrted le, komplexusos barátom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!