Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tettem?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a párommal és van egy 3hónapos kisfiunk. Kb egy hónapja történt hogy a férjem megcsalt egy nö "barátjával". Ez úgy derült ki hogy olvastam az üzeneteiket a facebookon. Irtam is ennek a nőszemélynek hogy milyen rendesek is voltak. A férjemnek megbocsátottam,de most ez a nö elment az anyósomhoz és azt állitja hogy én irogattam neki nem pedig a férjem hanem én voltam,szóval jo nagyokat hazudott. És igy öszevesztem most mindenkivel,mert a férjem és az anyósom is elhiszi hogy én irogattam! Már elegem van ebből,hogy még ilyenkor én vagyok a hibás mikor a férjem megcsalt a nö meg beleronditott az életünkbe! Gondolkoztam azon hogy hazaköltözöm anyukámékhoz. Szerintetek mit tegyek?2012. márc. 31. 20:34
1/5 anonim válasza:
Huu basszus ez elég gáz... Milyen idősek vagytok?
2/5 anonim válasza:
na én pont az ilyenekért nem vagyok a facebookon
3/5 A kérdező kommentje:
Én 21, a férjem 30.
2012. márc. 31. 20:43
4/5 anonim válasza:
Miért, nem te írtál a nőnek, hogy milyen rendes? A 3. sorban le van írva...
5/5 anonim válasza:
Én helyedben inkább hazaköltöznék! Tudod a férjed is szemtelen, hogy megcsalt téged. Ehez két ember kell én a helyedbe a férjednek sem bocsátottam volna meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!