Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem még? Vagy nem?

Figyelt kérdés
Kolisak vagyunk mind ketten,most lett vége a kolinak,mindig együtt voltunk reggel suliba délbe este 5 hónapig a 7 napból 6ot taliztunk ,minden suli szünetbe vagy ő jött hozzám vagy én hozzá,most itt a nyári szünet én L/15 ő F/20 mindent megtesz értem,szerelmes belém,tagadni se tudná,én mindig veszekszek vele de nagyon szeretem/tem,de néha keztem azt éreni h mikor mehetek már el mert tul sokat vagyunk együtt és ez uncsi,nem érzem annyira h hiányzik, egy héten 3x volt nagyobb összeveszés h szakítás mind3x mentem hozzá h szeretem meg ienek most is msnen mondtam neki nem szeretem annyira stb mondta hagyjuk mondtam jó de nem gondoltam komolyan vipről leszedett mindent nagyon szarul esett,de ő még nyári gyakszin van koliba felmentem hozzá másnap a tudta nélkül és megbeszéltük,összejöttünk aztmondta többet nem bocsájt meg egész nap együtt voltunk,most hazajöttem és nem érzem h hiányozna nem tudom h szeretem e teljesen bizonytalan vagyok.. ez megszokás ? vagy nem tudom kérlek segítsetek! szereteni akarom nem akarom h elmuljon.. olyan jó volt minden vele.. ugy szeret h else tudom kébezlni lesz e oylan aki ennyire szeretne, ok nélkül vitáztam vele sokszor olyanokat eltür amiért más már rég othagyott volna,nagyon értékes ember! min kéne változni h ujra érezzem h oda vagyok érte? ne találkozzunk annyit? nem akarom hagyni mert aztmondta reméli nem csak 2 hétig lesz igy hanem igy is marad. Nem tudom mit csináljak! segítsetek! talán ujra bolondítson magába ? kérlek segítsetek egy aggódó lány!
2009. jún. 15. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:

a kapcsolatokat sokszor megrontja ha sokat vannak együtt a szerelmesek..hiddel saját tapasztalat.Csak mi idejében észrevettük, és változtattunk rajta.Ha kevesebbet vagytok együ5tt jobban érzed, hogy hiányzik, jobban akarsz vele lenni, és persze érzed hogy szereted (márha szereted).. és sztem ezt a barátod is ugyanígy éli majd meg.EgY Próbát megér, hogy kevesebbet találkoztok..és semmiképpen ne azért szeresd mert szeretni akarod, hanem szeretsd azért, mert ő a barátod..ha ennyiszer visszamentél/visszafogadott hozzá akkor szerintem még szereted, csak éppen ez egy se veled-se néküled kapcsolat.. dehát a puding próbája az evés.. sztem próbáld ki amit tanácsoltam.. ha változik valami akkor szereted..

ezaz én személyes véleményem : )

2009. jún. 15. 20:10
 2/10 A kérdező kommentje:
jolvan köszi szépen, a barátom nincs igy vele sejnos mert aztmondta h akkor nemis akarom ezt a kapcsolatot vagyis komolyat ha nem akarok vele lenni mindig mert egy komoly kapcsolat szerinte erröl szól.. most csütörtökön is jön és vasárnapig itt lesz félek az is sok idő vagy nem ?!
2009. jún. 15. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerelem sötét verem? Se veled se nélküled? Basszus, alig t'om kivenni mit is akarsz mondani olyan zaklatot vagy. Szerintem, te még nem vagy tisztában önmagaddal. Talán ideje lenne egy kicsit elgondolkodni a jövődet illetően. Milyen életet szánsz magadnak? Munka, család, gyerekek? Nem tulzás ennyire előre gondolkodni, mert célok nélkül csak lézengeni fogsz. Szerintem félsz komolyan belemerülni ebbe a kapcsolatba, mert valami véglegesnek tünő dolog néz ki belőle. 15 évesen ez érthető is. Még úgy 10 év szabadság dukál neked, hogy sínre tedd az életed. Szerinted ő ebbe belefér? Itt az ideje, hogy a mélyben lappangó kételyeket felszínre emeld és szembe nézz velük. Tudod én is értékes ember vagyok, mégsem szeretsz. Mérlegelj mindent, és ha kicsi kételyed is támad, hogy működőképes e kapcsolat lazíts, szépen lassan távolodj, vagy gyorsan, ahogy jön. Átkozottul fiatal vagy még, előtted az élet, amit meg kell élned. Na, kellőképpen kavartam egyet a zavaroson?
2009. jún. 15. 20:32
 4/10 A kérdező kommentje:
tudom h nagyon fiatal vagyok, lehet érzem h itt a bulizás meg ienek nem kéne függetlennek lenni a barátom meg már kiélte magát neki komoly kapcsolat kell 20 éves lassan eltartja magát dolgozni fog olyan párra van szüksége akivel le tudná élni az életét,én meg még mennék mindenhova.. lehet azért érzem így.. amúgy a menstrúáció befolyásolhatja az érzelmeket? mert szerintem lassacskán meg fog jönni ..
2009. jún. 15. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
befolyásolhatja.. ingerültebbé tesz, mindenen felidegesítheted magad,, egyszóval akár a bolhából is elefántot csinálhatsz.
2009. jún. 15. 20:44
 6/10 A kérdező kommentje:

tudom..

de h szeretek e valakit azt befolyásolhatja ? vagy elbizonytalaníthat ? nemtudom mit csin étvágyam sincs de éhes vagyok nemtudok enni nemtom mit csinljak :S

2009. jún. 15. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Én lenni 20.32-es. Hát b'meg a menstruációdat. Minek koptatom itt a...zujjbegyemet?
2009. jún. 15. 21:05
 8/10 A kérdező kommentje:
ezt nem értem.. :S
2009. jún. 15. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
My name is 32. 20.32. Nem érted? 10 év múlva vedd elő ezt a lapot, és meg fogod érteni.
2009. jún. 15. 21:18
 10/10 A kérdező kommentje:
talán azért kérek tanácsot mert én magam sem értem mivan..
2009. jún. 15. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!