Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de nem tudom mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Van 1 lány a suliban, ahová járok, aki nagyon tetszik. Sőt, talán nem csak szimplán tetszik, hanem érzek is iránta valamit. Azt nem tudom, hogy szimpla fellángolás, vagy mi is ez. Csütörtök óta nem tudom az eszem, ugyanis akkor fogott meg nagyon. Épp a terem ablaka előtt sétált osztálytársaival, amikor egy pillanatra megállt, és annyira gyönyörű, hogy nem tudtam nem az arcát bámulni. kb. 10 másodperce néztem a szemébe, mikor ő is megpillantott, és a szemembe nézett, onnantól kezdve megbabonázott. Addig nevetgélt a barátnőivel, ám mikor egymás szemébe néztünk, rögtön elült a mosoly az arcáról. Csak 1 pillanatig néztünk egymás szemébe, de nem tudom kiverni a fejemből. Ez történt ugye csütörtökön, ma szombat van, és egyfolytában ő jár a fejemben. Sajnos még a nevét sem tudom, viszont nagyon szeretném megtudni. Csütörtök óta semmit nem tudok gyakorlatilag csinálni, mert egyfolytában rá gondolok. Este is alig tudok elaludni. Viszont van még 1 gond. Állítólag van barátja, ezt osztálytársaim mondták. Szóval most nem tudom, hogy mi tévő legyek, de annyira szeretném ha most itt lenne velem.

21/f

2012. márc. 31. 10:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Tegnapi nap folyamán sikerült megtudnom a nevét, gondoltam fent van valamilyen közösségi oldalon, és felveszem ott vele a kapcsolatot, mégis csak könnyebb úgy. Sajnos nincs fent sehol. Szerinted nevén szólítsam a cetlin, vagy hagyjam meg neki, hogy bemutatkozhasson? Nem akarom, hogy bármi is rosszul süljön el, tökéletesnek kell lennie. Valamint a barátnőitől is el szeretném csalni.
2012. ápr. 5. 14:10
 22/22 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges a nevén szólítani, sokkal hatásosabb, ha nem írod rá a nevét. szervezz be néhány havert, h csalják el a csajokat. :D vagy hirdess valamit, mondjuk osztogass valami szórólapot valami diákkörről (nem tudom, milyen suliba jársz, találd fel magad), adj mindegyiknek és mellékesen Neki pluszba még azt a cetlit is. :)
2012. ápr. 5. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!