Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha valaki olyanba vagyok szerelmes akibe naggyon nem lehet? Veletek volt már ilyen? Mit csináltatok? :S
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 23:12
2/6 anonim válasza:
Jó párszor. Mostanra rájöttem, ilyen nincs. Mindenkibe lehetünk szerelmesek, a kérdés inkább az, hogyan éred el őt. Most nem sztárokra gondoltam, azokba én sosem szerettem bele. Amúgy el kell felejteni, a legkönnyebb ha jön egy új szerelem, aki megtetszik. De miért is nem lehetsz szerelmes belé? Találd meg az utat hozzá.. Mindig van egy út, gondold végig hozzá melyik vezet.Régen biztos lebeszéltelek volna, ma már tudom minden lehetséges.
3/6 anonim válasza:
Attól függ miért nem lehet. :) Már van barátja? Valamilyen ex, vagy közeli ismerős, kolléga? Neadjisten családtag? :D Szerintem fogalmazd meg konkrétabban, így csak annyit tudok mondani hogy felejtsd el bármilyen is nehéz :) De megírhatnád konkrétan miért nem jöhettek össze, itt úgyis anonim mindenki...
4/6 A kérdező kommentje:
csaj vagyok am:) azért mert a bnőmmel járt 1 évet de már 3 honapja nincsenek együtt,és azota smároltunk a csávoval nem is egyszer,és érzem h ő is akarna vmit,de bnőm még mindig szereti és ez igy nem helyes..igaz nincsenek együtt 3 honapja de azért mégis csak több mint 1 évet jártak..nehéz.
2009. jún. 14. 23:26
5/6 anonim válasza:
háááát, nehéz kérdés valóban. házi nyúl esete. szerintem a barátnőddel beszélj róla mindenképp...
6/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy azt kéne..de áh.lehetetlen.választanom kéne közülök és ez a legnehezebb..a fiú már azelött tetszett mielött a barátnőm meg ők összejöttek de csak ugy hogy bejött és a barátnőm ezt nemtudta..aztán egyre jobban lettünk a lánnyal és a fiu már nemis érdekelt csak aztán ő keresett engem a szakitás után folyamatosan,és nekem nagyon nagyon tetszik de igy áh..legrosszabb sose tudnék választani
2009. jún. 14. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!