Igen voltam, nem is kicsit. Elváltam, mert már képtelen voltam a férjemmel élni.
2009. aug. 29. 16:58
3/14 anonim válasza:
Igen,és el akartam válni,de a férjem hozzáállása megváltoztatta a véleményem.Ma már tudom sokat veszítettem volna az ő szeretete nélkül.Nagyon gondold meg mit csinálsz,és mérlegeld,hogy kire számíthatsz.A szerelem megváltozik a másikkal is az évek során.
2009. szept. 11. 14:30
4/14 anonim válasza:
Van hogy rádnéz egy férfi és lehet elkábúlsz, olyat tesz veled amit mostanában a férjed nem!bisztos kedvesebb veled vagy odaadóbb!de ez csak a látszat tudod , ha együtt laksz majd vele akkor tudod meg hogy melyik a jobb!!!!
Akérdésedre a válasz:nem nem voltam , és nem is leszek mert imádom a férjemet.
2009. szept. 11. 17:37
5/14 anonim válasza:
Én most így vagyok.
Szerelmes lettem, de nem teszek semmit, csendben várom, hogy elmúljon.
Mert elmúlik. Ugye?
2009. szept. 11. 18:04
6/14 anonim válasza:
ASSZONYOK!
2009. szept. 11. 18:34
7/14 anonim válasza:
utólsó előtti!!!!Ne hagyd magad!!!!!és a kérdezőnek is ezt tanácsolom!!!Gondoljatok bele hogyha pl otthagyjátok a jó férjeteket és kiderül hogy nem is olyan férfias koma az a nagy szerelem. .Szerintem csak inkább fellángolás.
Halottam már hogy elmentek a nagy szerelmükkel és aztán könyörögve mentek vissza a férjükhöz,mert nem volt nagy a "szerelem."
Szóval nyugi elfog mulni. inkább a férjetekben keressétek azt amit a másik férfban kerestek most
2009. szept. 11. 23:42
8/14 anonim válasza:
Szerintem is ez még csak fellángolás, és tudatosan, ha akarod, visszafordítható. Azért nehéz mert nagyon vonzó az ismeretlen férfi. Hajlamosak vagyunk felruházni nekünk tetsző tulajdonságokkal, mert még nem ismerjük igazából (azaz lakva). Meg kell próbálni megkeresni a gyengeségeit, rossz tulajdonságait, azt kell szem előtt tartani, és a férjünkben meg közben a pozitívumokat látni, így talán elmúlik, vagy a kiszemelt talál valaki mást ez idő alatt, és akkor már tuti könnyebb elfelejteni. Nálunk is a munkahelyemen van egy főnök, aki irtózatosan jó pasi, minden nő csorgatja a nyálát, mikor együtt dolgozhatunk vele, de 3 gyerekes apuka, így továbbfantáziálásba normális nő már nem megy bele:) Ráadásul nekem a férjem kollégám is, de szerencsére csak röhög rajtunk, hogy tudjuk bámulni ezt a jó pasit:)Ő is tudja, hogy (normális embernek) nincs benne ráció, még féltékenykedni is hülyeség lenne.
2009. szept. 12. 00:15
9/14 anonim válasza:
50 év házasság után te most cirka 68 éves vagy....?
:D hagyjuk
2009. szept. 12. 11:54
10/14 A kérdező kommentje:
tegnap 23:42-es
szerinted ha egy jó férjed van akkor más után kacsingatsz?? szerintem nem, ha már kifelé kacsingat valaki, akkor jobb ha megy is, mert ott valami gáz van,mindennek megvan az oka nem gondolod? ja, és az is más, hogy nézegetni valakit mert húúú, de jó pasi, és valakivel kapcsolatot létesíteni, szerelmesnek lenni, azért ez a kettő nem u.a.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!