Az gáz, hogy apám szerelmes vv seherezádéba?
Figyelt kérdés
A számítógépen külön van egy seherezádé mappa ahol az ő képeit, illetve a róla szóló cikkeket gyűjti.2011. nov. 15. 10:54
1/32 anonim válasza:
Ha a mamàdat nem zavarja, és különben,amig a fotókat normàlisan tàrolja,addig nincs gond.
3/32 A kérdező kommentje:
Sokszor szóba hozza a való világot, hogy milyen csinos volt ma is a seherezádé.
Pedig értelmes ember, matematikus végzettsége van, mégis ilyen szarokat néz mint a vv.
2011. nov. 15. 10:59
6/32 anonim válasza:
Elég gáz. Főleg, hogy az a csaj ronda és annyi esze van mint egy csirkének. Anyud mit szól ehez?
7/32 anonim válasza:
Hát én sem nézem, mert semmi értelem nincs benne szerintem.
De sokan szeretik az ilyen vacak műsorokat, lefoglalja őket, tudják követni, kicsit ott vannak velük gondolatba. :)
Valami, szórakozás.
Furcsa szerintem, hogy képeket gyűjtöget, de végülis ha nem "fajul tovább" a dolog nincs semmi baj.
Persze lehet annyira csodálatosan szépnek találja a nőt, hogy szeret benn egyönyörködni, talán még normális dolog is lehet???
8/32 anonim válasza:
hány éves apukád?anyuddal még együtt vannak?abszolút nem biztos hogy szerelmes bele!!
9/32 anonim válasza:
11:05 persze én nem tudom, h ki ez a seherezádé. :)
10/32 A kérdező kommentje:
Anyukám sajnos meghalt még régen.
2011. nov. 15. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!