Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, hogy apám szerelmes...

Az gáz, hogy apám szerelmes vv seherezádéba?

Figyelt kérdés
A számítógépen külön van egy seherezádé mappa ahol az ő képeit, illetve a róla szóló cikkeket gyűjti.
2011. nov. 15. 10:54
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Figyelj, én úgy gondolom, hogy ameddig megmarad a rajongásnak ezen a szintjén, nem különösebben gáz, bár én furcsának találom. Valószínűleg hiányzik egy nő az életéből, és így próbálja betölteni ezt az űrt. Az most tök mindegy, hogy milyen típusú a nő, ha ezzel egykorú, de mondjuk Nobel díjas lenne, nekem akkor is furcsa lenne. Itt szerintem nem a rajongás tárgyával van a nagyobb gond, hanem magával a rajongással, ami valljuk be, inkább a kamaszkorra jellemző.

Akkor lesz gáz, ha ez megakadályozza abban, hogy normális kapcsolatot alakítson ki más nőkkel, vagy ha már semmi másról nem lehet vele beszélgetni. Így, hogy fel-felhozza a témát, de másról is beszélgettek, szerintem még "rendben" van.

2011. nov. 15. 13:29
 32/32 anonim ***** válasza:
En nem ismerem ezt a seherazàdét, de nem lehet, hogy a papadat emlékezteti valakire a fiatalsàgàból, vagy az is elképzelhetõ, hogy egy ismerõsének a lànya, csak nem köti az orrodra.
2011. nov. 15. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!