Asszonyok! Volt már köztetek valaki szerelmes (nem a férjébe) házassága alatt? Mit csináltatok?
én azt mondom, hogy ha egy házasságban az egyik fél szerelmes lesz, akkor ott gond van! Kizárólag akkor tudsz ilyet tenni, ha valami nem stimmel már a kapcsolatban.
És igen, voltam szerelmes, pontosan 1 évvel ezelőtt. A férjemmel maradtam, és a mai napig vannak kétségeim! Vagyis...a házasságom nem 100%-os. ezért történhetett meg, semmi másért.
Mérlegelj!
Én elhiszem, hogy most szerelmes vagy, de gondolj arra, hogy a férjeddel nem így volt a kapcsolatotok elején?!
Te tudod, hogy milyen a házzaságod, érdemes e burítani a bilit?! NAgyon jól gondold át!
Én tudom milyen jó érzés ha az ember újraszerelmes, a szürke hétköznapokban talál megint vmi értelmet! De nem szabad elkapkodni, okosan kell csinálni!
És van egy mondás: szart a fosra nem érdemes lecserélni!
Nem cserélek senkit,senkire. Ez nem most történt, régebben, maradtam a férjemmel, ami azóta még szarabb mint volt. És csak gondolkodom, hogy menni kéne, de már nincs is kivel. És örökké bánni fogom, hogy akkor gyáva voltam!
Mégegyszer hangsúlyozom, ha valaki kivűl keres boldogságot, ott már nincs rendbe minden. Az elején meg mi hogy volt, na arról inkább ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!