Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Van egy meglehetősen,bonyolult történet,ami lényegében, arról szól,hogy pár hete a szomszéd Bea én csak úgy hívom:) elkezdett utánam érdeklödni (van e barátnőm?tetszik e ő nekem,hogy állok az idősebb nőkkel, meg ilyesmi!Azóta már többször lefeküdtem vele nagyon jó,volt vele mindig is jobban izgattak az éretebb nők!2 hétig,semmi probléma,aztán hirtelen rá jött az uralkodási vágy,mert úgy beszél velem mostanába,mintha a fia lennék,vagy valami taknyos a szomszédból érezteti,hogy nem egy szinten vagyunk,de ugyanakkor mindennap át hív,hogy szexeljünk!Kezdem azt gondolni,hogy ez már beteges és van egyfajta perverziója!Hozzá teszem van férje kamionsofőr,tehát,csak két hetente szokott haza jönni,még azt sem tartom kízártnak,hogy több ilyen illető van:S

17 éves fiú vagyok a "megrontóm" pedig 32 éves nő!

2009. jún. 14. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerencsés ember... :-)

hagyd a fenébe és keress egy barátnőt aki nem egy kisfiúnak tart.

2009. jún. 14. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem tartom szerencsésnek...keress magadhoz valót..korodbelit.üdv
2009. jún. 14. 22:43
 3/4 anonim válasza:
Nos, az hogy idősebb nőkhöz vonzódsz nem "gáz", viszont az hogy van férje és veled enyeleg, az már annak mondható. Hagyd ezt a kapcsolatot, szerintem. Ami a "perverzióját" illeti, szerintem semmi baj vele (leszámítva hogy férje van ugyebár).
2010. márc. 19. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd az egészet, és élvezd a dolgot. Dugni akarsz? Tessék! Élvezzétek egymást a nővel amíg tudjátok.
2010. jún. 6. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!