Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehett tenni? Eszméletlen!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehett tenni? Eszméletlen! (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha közvetlen csajjal akarsz megismerkedi, akivel kötetlenül lehet bármiről beszélni az általába könnyűvérű, szóval megjárod vele. A visszafogottabb csajokból meg harapófogóval kell kihúzi minden szót, félénkek és azért lehetetlen összejönni velük. Forever alone?
2011. nov. 13. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Baromság minden egyes szavad...
2011. nov. 13. 20:19
 2/12 DiMalto ***** válasza:
...........semmit............
2011. nov. 13. 20:20
 3/12 A kérdező kommentje:
Első, biztos csaj vagy. És nem baromság. Ez a tapasztalat. :)
2011. nov. 13. 20:23
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Kevés még a tapasztalatod...
2011. nov. 13. 20:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám. :) De mivel megcáfolni nem tudod, csak lehülyézni a másikat, inkább dugulj el.
2011. nov. 13. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:

közvetlen vagyok, mindenről lehet velem beszélni, és nagyon nem vagyok könnyűvérű. úgyhogy ez nem igaz. max eddig rossz csajokkal hozott össze az élet.

17/L

2011. nov. 13. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

1. vagyok, 16 éves srác vagyok. És valószínüleg csukott szemmel jársz ebben a világban és az idióta sztereotípiákkal és közhelyekkel van megtömve a fejed! Summázva , azt amit írtál, "Ha egy lánnyal jól el lehet beszélgetni bármiről (tehát van véleménye, nem rest megosztani, nem jön zavarba intimebb témáktól) , akk az egy könnyűvérű k*rva és meg fog csalni meg el fog hagyni" - "tehát nem jársz jól vele - pontosan ezt gondolod, Aki meg visszafogott és csöndes, az meg megkaphatatlan, nos szerintem mind a 2 csoporton belül azonos számban oszlanak el a könnyen és nehezen megkaphatók. Jah de bocsi, ha összesen 2-2 ilyen lányt ismerünk akkor nemigen lehet levonni ehhez hasonló következtetéseket... tényleg... csak úgy árad belőled a tapasztalat! Úgyhogy nyisd ki a szemed!

Azért vagy és leszel "Forever alone" Mert a te intelligencia szinted is VV Christofer szintje felé hajlik mintsem a nullához!

2011. nov. 13. 20:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Velem is lehet mindenről beszélgetni, néhányan meg is jegyezték már, hogy a szexről is sokat beszélek főleg egy lányhoz képest, pedig a könnyűvérűség nem jellemző rám. Forever alone maximum azért lesz, mert akármit mondunk neked így fogod gondolni, ahogy most. :)
2011. nov. 13. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocs, de most megcáfolom én is amit írtál.

... érdekes, másoknak sikerül összejönni közvetlen és hűséges, meg visszafogott csajokkal is.

Annak valami oka van, ha nekik sikerül, neked meg nem.

Tudod: nem tudsz úszni, nem a víz a hülye. :P

2011. nov. 13. 20:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Osszad az észt kis gyökér takonypóc. Majd, ha levakartad a tojáshéjat a seggedről esetleg érdekeli fog a véleményed. Biztos nem az alapján fogok ítélni, hogy oviban hány csajnak fogtad meg a kezét (ami már járásnak számit nálad). Menjél vissza matyizi a facebook ismerőseid képére. Mekkora szája van a mai kölykökek. Ennyire ritkán kapsz otthon ponfont?
2011. nov. 13. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!