Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehett tenni? Eszméletlen! (többi lent)
közvetlen vagyok, mindenről lehet velem beszélni, és nagyon nem vagyok könnyűvérű. úgyhogy ez nem igaz. max eddig rossz csajokkal hozott össze az élet.
17/L
1. vagyok, 16 éves srác vagyok. És valószínüleg csukott szemmel jársz ebben a világban és az idióta sztereotípiákkal és közhelyekkel van megtömve a fejed! Summázva , azt amit írtál, "Ha egy lánnyal jól el lehet beszélgetni bármiről (tehát van véleménye, nem rest megosztani, nem jön zavarba intimebb témáktól) , akk az egy könnyűvérű k*rva és meg fog csalni meg el fog hagyni" - "tehát nem jársz jól vele - pontosan ezt gondolod, Aki meg visszafogott és csöndes, az meg megkaphatatlan, nos szerintem mind a 2 csoporton belül azonos számban oszlanak el a könnyen és nehezen megkaphatók. Jah de bocsi, ha összesen 2-2 ilyen lányt ismerünk akkor nemigen lehet levonni ehhez hasonló következtetéseket... tényleg... csak úgy árad belőled a tapasztalat! Úgyhogy nyisd ki a szemed!
Azért vagy és leszel "Forever alone" Mert a te intelligencia szinted is VV Christofer szintje felé hajlik mintsem a nullához!
Bocs, de most megcáfolom én is amit írtál.
... érdekes, másoknak sikerül összejönni közvetlen és hűséges, meg visszafogott csajokkal is.
Annak valami oka van, ha nekik sikerül, neked meg nem.
Tudod: nem tudsz úszni, nem a víz a hülye. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!