Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehett tenni? Eszméletlen!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehett tenni? Eszméletlen! (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha közvetlen csajjal akarsz megismerkedi, akivel kötetlenül lehet bármiről beszélni az általába könnyűvérű, szóval megjárod vele. A visszafogottabb csajokból meg harapófogóval kell kihúzi minden szót, félénkek és azért lehetetlen összejönni velük. Forever alone?
2011. nov. 13. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nah, látod, hogy tőled csak ennyire futja!!! Igazuk van, szánalmas vagy! :D
2011. nov. 13. 20:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen felfogású pasikat, érdekesek. Mi is volt a kérdés??? Jaaaah. Szóval, szerintem van abban vmi amit írsz, Kedves Kérdező. Viszont nem kell mindenkit egy kalap alá venni. Egyrészt milyen korosztályról is beszélünk? Ez fontos pont a témában. Közvetlen csaj nem= könnyűvérű csaj. 30 felett is vannak közvetlen csajok aki nem feltétlenül d.gni akarnak. Megjárni meg lehet egy begyepesedett egyetemi docenssel is bakki.

Mit jelent nálad, hogy összejönni velük? Komoly kapcsolatra vágysz? Vagy visszafogott csajokat akarsz döngetni? Azokat is meg lehet, színház wc-ben mondjuk. Romantikus, nem? :D Először arra kellene rájönnöd, hogy mit akarsz kezdeni magaddal, legyen A és B terved is. Ha megszívod a könnyűvérűvel még mindig ott a félénk. De a legjobb választás a C terv, egy olyan nő aki félénk is tud lenni, de azért meg tudod fektetni. Nincs bevehetetlen vár, csak tudni kell merre van a bejárat.

Lehet kicsit pasisnak tűnik amit írtam, próbáltam férfi nyelven fogalmazni. :)

2011. nov. 13. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!