Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zitka kérdése:
Mit gondoltok erről a helyzetről? Valóban vissza akar kapni, vagy csak szórakozik?
Figyelt kérdés
A párommal, akivel 4 évig voltunk együtt három hete szakítottunk. Vagyis ő szakított velem telefonon. Aztán nem is beszéltem vele ezek után, és pár nap múlva megkeresett, hogy megbánta, és újra akarja kezdeni, hiányzom neki stb. Közben én megtudtam néhány dolgot róla egy közeli barátjától. Miközben velem állítólag békülni akar, az egyik munkatársát fűzögeti. Ez a lány egyébként már sok zűrt okozott nekem is, és a tesómnak is. Élvezi, ha más kapcsolatába belekavarhat.
Köszönöm, ha elolvasta valaki! Csak normális válaszokat kérek :)
2012. márc. 27. 13:05
11/12 anonim válasza:
Így van! : ) Legyél büszke magadra, hogy ilyen erős vagy.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) Megpróbálok erős maradni.
Amúgy azóta mindennap felhív, nagyon próbálkozik, vissza akar kapni, de nekem ez nem megy egyik napról a másikra, nem tudok megbízni benne.
2012. ápr. 6. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!