Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem?
Amit leírtál, abból nekem az jön le, hogy inkább te szórakozol vele ...
A szakdolgozatos témához annyit, hogy nem biztos, hogy lepattintás, azért hogy odáig elérjen, sokat szenvedett, gondolom nem a diploma kapujában fogja lesz@rni :)
Ha jól értem akkor ő elkezdett neked udvarolni, közben gondolom figyeli a reakciódat, hogy jó úton jár, vagy hagyja a fenébe, de te egyszer "simogattuk és fogtuk egymás kezét, becézgetett, kötekedett velem, hülyéskedtünk egy csomót" ezek mellett te sosem éreztetted vele még egy kicsit se, hogy bejön.
Gondolom a barátod 21-22 év körül lehet, én 19 vagyok, de nekem az jönne le a viselkedésedből, hogy mint pasira, úgy nem nézel rám, csak néha egy kis erre-arra jó lennék.
Összefoglalva csak arra vár, hogy még ha nem is állsz oda elé vallomást tenni (nyilván nem a te dolgod), legalább adj neki jelet, hogy részedről is rendben lenne a dolog, hidd el, felgyorsulnának az események, tapasztalatból beszélek :)
Első válaszoló vagyok újra.
Látom nem értetted, amiről beszélni akartam volna, inkább nyersen, nyíltan kellene fogalmaznom ...
A barátod és én köztem bő egy év van, tehát szinte egy korosztály vagyunk, "képviselhetem őt" :)
Először is: "én tuti nem fogom keresni mert én csinálok magamból hülyét és én vagyok a Nő én nem fogok senki után sem menni" attól még, hogy te vagy a Nő, nem azt jelenti, hogy mindent nekünk kellene csinálni ...
Én is voltam már ilyesmi helyzetben és tudom miért nem lép a srác. Jó ideje barátok vagytok, te tetszel neki, elvagy, néha húzod az agyát, vagy izgatod, de egyébként meg semmi, soha, vagy csak nagyon ritkán írsz rá stb.
Na most gondolj bele kicsit X (barátod neve, nem tudom hogy hívják, legyen x) helyébe.
Van egy lány, akivel jóban vagy, te mindig kedveskedsz neki, udvarolsz stb., de persze ott a diplomád, amire hajtasz, tehát azért nem mindig érsz rá sajnos, nem mindig tudod keresni.
Semmi jel alapján bepróbálkoznál y-nál (te vagy). Elmondanád az érzéseid, de mivel a lány egy jelet sem adott, ezért számodra benned van a lehetőség, hogy nem jön össze a dolog.
Mit nyersz? Az ég világon semmit.
Mit veszítesz? Mindent ... A lány barátságát, így, hogy tudja mi a helyzet, nagyon szarul éreznéd magad stb ...
Nemde? Ne csak mindig magatokra meg az elveitekre gondoljatok már könyörgöm, így soha az életbe nem fogsz vele összejönni, hagynád veszni álmaid hercegét?
Tanácsom: nem kell (már bocsi a kifejezésért) szűzku..áskodni, nyugodtan lehet félreérthető dolgokat is felhozni, az lenne a lényeg, abból tudná a srác, hogy mi van, hidd el, még aznap összejönnétek, addig pedig benne van a félelem, hogy nem merek lépni, mert ha nem jövök be neki, és kitárulkozok, akkor bukom őt, a barátságát stb. nem lenne ugyanaz a kapcsolat, mint régen ...
Az alapján ne ítélj, hogy bulizott, úgy, mint gondolom neked is, neki is vannak barátai, illetve neki is kell egy kis lazítás :)
Ha tényleg kell neked ez a srác, akkor adj neki kicsit több, vagy jobb jelet. "Ő írta hogy majd ha hazajön összefutunk és hogy vigyázzak magamra és ne rosszalokodjak"
Ilyesmikre gondoltam, ő is célozgat, célozgass te is, hidd el, még egy-két ilyen, aztán biztos lesz a dolgában, próbálkozni fog.
Esetleg ha tényleg nagyon nagyon biztos vagy benne, hogy szeret, akkor mikor simogatjátok egymást, csókold meg. Nem vicc, beválhat.
Azért azt még meg kell jegyeznem, hogy ez az apukám szerint, tesóim szerint, barátaim, nagypapa, nagymama, keresztlány stb. elriasztó egy pasi számára (számomra is, bocsi). A barátaiddal beszéld meg ezeket, én is megszoktam, de a szülőknek semmi közük az ilyenekhez, nem kell őket beavatni, ha összejöttök, utána a srác fogja hülyén érezni magát nálatok ...
Az smsben írtam neki hogy ő is vigyázzon magára és ő is okosan mert nyakon csapom ilyen kis viccesen:) Eddig csak úgy taliztunk hogy a haverja jött kicsivel és mindig a kocsiba ültünk és pipáztunk. Egyszer mentünk volna bowlingozni de sajnos egy buli volt azon a helyen. Így kettesbe még sose taliztunk. Csak egyszer véletlenül mikor anyukám üzletébe mivel fodrász és csinálta a haját ott maradt velem beszélgetni 3 órán keresztül..
Egy fiú barátom hurrog le mindig h túl sokat szólogatok be neki.. persze csak viccből meg hülyeségből teszem mert aki nekem tetszik így mutatom neki ki ezt.. de ezt szerintem ő is tudja..mondjuk néha lehet túlzásba viszem. De szerintem nagyon jól tudja hogy nekem bejön és mivel hívtam hogy találkozzunk ezért nyilván ezzel is azt éreztettem vele hogy bejön és igénylem a társaságát.
"és mivel hívtam hogy találkozzunk ezért nyilván ezzel is azt éreztettem vele hogy bejön és igénylem a társaságát."
Hát ha minden csajnak, aki hívna ide-oda bejönnék, már rég heresérvem lenne :)
Azért nem így működik. :)
Legyél rámenősebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!