Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye voltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szoval az van hogy két honapja kezdtem beszélgetni egy fiuval.Találkoztunk pénteken és össze is jöttünk minden rendben volt,szombaton akart találkozni velem ,és én a hülye fejemmel nem mentem bele,azt mondtam hogy,nem vagyok biztos hogy akarom ezt a kapcsolatot.És arra azt mondta hogy jol van majd meglátjuk hogy mi lesz...S kérdezte,h azert közben felhivhat-e és mondtam hogy igen,de nem hivott fel ,szerintetek haragszik? Mondjuk jogosan haragszik mert lehet h megbantottam,de beleszerettem es ezt nem tudja.Mit tegyek varjak meg h keres-e hanem en keressem??
2012. márc. 27. 10:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy ha van lehetőséged hogy valamit jól csinálj, akkor csináld meg jól, vagy bele se kezdj. Ennyi erővel az összes hibát is kijavíthatták volna.
2012. márc. 27. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!