Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye voltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szoval az van hogy két honapja kezdtem beszélgetni egy fiuval.Találkoztunk pénteken és össze is jöttünk minden rendben volt,szombaton akart találkozni velem ,és én a hülye fejemmel nem mentem bele,azt mondtam hogy,nem vagyok biztos hogy akarom ezt a kapcsolatot.És arra azt mondta hogy jol van majd meglátjuk hogy mi lesz...S kérdezte,h azert közben felhivhat-e és mondtam hogy igen,de nem hivott fel ,szerintetek haragszik? Mondjuk jogosan haragszik mert lehet h megbantottam,de beleszerettem es ezt nem tudja.Mit tegyek varjak meg h keres-e hanem en keressem??
2012. márc. 27. 10:28
1 2 3
 1/21 Dottorre ***** válasza:

Gyerek koromban azt mondták, az a hülye aki a hülyét pontos j-vel írja... választ adtam a kérdésedre.

Egyébként nem vészes a dolog, majd kialakul közöttetek a kapcsolat, ha úgy gondolja mindkettőtök. Nem volt gond, hogy ezt mondtad neki.

2012. márc. 27. 10:30
 2/21 anonim ***** válasza:

Hány éves is vagy? Mert őszintén szólva alig tudtam elvonatkoztatni a borzalmas helyesírási hibáidtól.

Amúgy meg ha annyira tipródsz hívd fel.

2012. márc. 27. 10:41
 3/21 anonim ***** válasza:

Rosszul mondod. Nem "hüje" voltál, hanem hülye is vagy!

A kérdésre válaszolva: Tanulj meg írni-olvasni az anyanyelveden! És ásd el magad!

Vagy szólj, eláslak én!

2012. márc. 27. 10:41
 4/21 anonim ***** válasza:
nyugodtan keresheted te is. nem kellett volna elhamarkodottan "lekoppintanod", legközelebb átgondoltabban viselkedj. ne csodálkozz ha megharagudott, úgy érezheti magát hogy át lett .....va a palánkon. kérj tőle bocsánatot és többet ne csinálj ilyen hülyeséget
2012. márc. 27. 10:43
 5/21 anonim ***** válasza:

Tényleg,hány éves vagy??

Én a helyedben várnék amíg a srác hív.

Addig meg tanulnék egy kis nyelvtant,és gyakorolnám a helyesírást! Ez nagyon gáz.

2012. márc. 27. 10:45
 6/21 anonim ***** válasza:

ma 10.45 vagyok

Kedves kérdező.Ha van mondanivalód akkor ide írd és ne privátba.Hogy a többiek is lássák milyen értelmes és kulturált fiatal lány lehetsz,be linkelem ide a privát mondatodat.

" Szerintem,te meg fogd be a p.....Amig nem tudod hogy nem Magyar vagyok hanem Román és azert nem irok helyesen.Nem kell azert el itélni az embert...."

Kedves leányzó.Az intelligenciád nagyon kevés.Attól,hogy román vagy még lehet helyesen írni.A viselkedésed miatt,a többi román származási fiatalt is lejáratod,mert az olyanok miatt mint te vagy leírják a normálisakat is..

(csak megjegyzem,én meg szlovák származású vagyok,mégis tudok írni,és kulturáltan viselkedni.)

2012. márc. 27. 10:54
 7/21 anonim ***** válasza:

még valamit buksimuki (ez a gyakori neved,csak hogy a többiek is tudják)

Ha ne adj isten eszedbe jutna hogy újra írjál,akkor ide írj,mert a privát üzeneted nem érdekel.

üdv

2012. márc. 27. 10:56
 8/21 A kérdező kommentje:
nyugotan ,be copy zhatod,nem érdekel.:))Csak nemtudom,hogy ilyen bunkok,mind te minek kell it irkáljank,ha nem tudsz a kérdesre válaszolni akkor ne is irj semit.Ugy csinlálsz mindha te TÖKÉLETES LENNÉL:))
2012. márc. 27. 10:59
 9/21 tetro ***** válasza:

hüje, jödtünk, találkozzni, fejemel, mendtem, kapcsolatott, meglásuk, milesz, felhivhate, hivot, mongyuk, megbantotam, bele szeretem, nemtudja, kerese, hanem

remélem két hónapig nem chat-en beszélgetettek, mert akkor végleg elástad magad már réges-régen nála.

http://www.youtube.com/watch?v=WdklfFguuYw

2012. márc. 27. 11:00
 10/21 A kérdező kommentje:
Saját magad járatod le.Engem nem érdekell h kiirtad a nevem:))Inen latszik hogy milyen intelligens vagy:))=))
2012. márc. 27. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!