Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye voltam, mit tegyek?
Gyerek koromban azt mondták, az a hülye aki a hülyét pontos j-vel írja... választ adtam a kérdésedre.
Egyébként nem vészes a dolog, majd kialakul közöttetek a kapcsolat, ha úgy gondolja mindkettőtök. Nem volt gond, hogy ezt mondtad neki.
Hány éves is vagy? Mert őszintén szólva alig tudtam elvonatkoztatni a borzalmas helyesírási hibáidtól.
Amúgy meg ha annyira tipródsz hívd fel.
Rosszul mondod. Nem "hüje" voltál, hanem hülye is vagy!
A kérdésre válaszolva: Tanulj meg írni-olvasni az anyanyelveden! És ásd el magad!
Vagy szólj, eláslak én!
Tényleg,hány éves vagy??
Én a helyedben várnék amíg a srác hív.
Addig meg tanulnék egy kis nyelvtant,és gyakorolnám a helyesírást! Ez nagyon gáz.
ma 10.45 vagyok
Kedves kérdező.Ha van mondanivalód akkor ide írd és ne privátba.Hogy a többiek is lássák milyen értelmes és kulturált fiatal lány lehetsz,be linkelem ide a privát mondatodat.
" Szerintem,te meg fogd be a p.....Amig nem tudod hogy nem Magyar vagyok hanem Román és azert nem irok helyesen.Nem kell azert el itélni az embert...."
Kedves leányzó.Az intelligenciád nagyon kevés.Attól,hogy román vagy még lehet helyesen írni.A viselkedésed miatt,a többi román származási fiatalt is lejáratod,mert az olyanok miatt mint te vagy leírják a normálisakat is..
(csak megjegyzem,én meg szlovák származású vagyok,mégis tudok írni,és kulturáltan viselkedni.)
még valamit buksimuki (ez a gyakori neved,csak hogy a többiek is tudják)
Ha ne adj isten eszedbe jutna hogy újra írjál,akkor ide írj,mert a privát üzeneted nem érdekel.
üdv
hüje, jödtünk, találkozzni, fejemel, mendtem, kapcsolatott, meglásuk, milesz, felhivhate, hivot, mongyuk, megbantotam, bele szeretem, nemtudja, kerese, hanem
remélem két hónapig nem chat-en beszélgetettek, mert akkor végleg elástad magad már réges-régen nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!