Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őrülten szerelmes voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrülten szerelmes voltam, mikor iszonyatosan megbántott, elmúlhatott a szerelem?

Figyelt kérdés
megbeszéltük a dolgot, nagyon megbánta, megbocsátottam. mégis úgy érzem valami megváltozott bennem azóta, már nem érzem a pillangókat a gyomromban. Lehetséges, hogy ez csak egy kis ideig tart, és majd visszatérnek ugyanazok az érzések? Nagyon utálom magam ezért.
2012. márc. 15. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Csalódtál...
2012. márc. 15. 21:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Lesznek még olyanok az érzéseim mint amilyenek voltak?
2012. márc. 15. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem!
2012. márc. 15. 21:33
 4/4 Wolfgang válasza:
Jó kérdés... Nekem is hasonló esetem volt. Hosszú ideig ingadozó volt. Hol eszembe jutott, hol minden jó volt. Mostanában általában jól mennek a dolgok, az az egy baj, hogy nem tudok annyira 100%ig bízni benne mint addig. Folyton féltékenykedem, amikor nem kellene akkor is. De bízom benne, hogy ez is el fog múlni.
2012. márc. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!