Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan kell nekem aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kell nekem aki megmondta hogy szeret de nem érzi azt a szikrát hogy szerelmes legyen belém?

Figyelt kérdés
Nem értem magam szenvedek miatta és teljesen kikészítem magam pedig tudom hogy csak nekem rossz és nem tudok az érzésein változtatni mert nem engedi.Miért csinálom ezt?Hogy tehetném túl magam rajta? Hogy enyhíthetném a szenvedésem?
2012. febr. 29. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

ribanc vagy!!!!!

és ha azt fogod írni, h nem vagyok az, akkor is az vagy, csak te magad sem tudod...céda!!!!

2012. febr. 29. 21:56
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy létezik férfi ribanc, de én lennék az de csak jó nőket vállalok
2012. febr. 29. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam egy pár hónappal ezelőtt, mindent megtettem érte és kidobott, hogy már nem szerelmes belém én meg teljesen ki borultam, foglald le magad és az idő segít sportolj. Van sok csaj a világon, majd ha talpra állsz belátod, hogy jobb ez így én most már meg is utáltam mert túl sok hazugságra jöttem rá.
2012. febr. 29. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el magad fordított helyzetben: akárkibe te sem tudsz beleszeretni, mert ez egyszerűen nem így megy. Hiába teperne az illető lány, hiába lenne kedves, aranyos, ha nem érzed iránta azt a pluszt, a fejed tetejére is állhat. Fogadd el ezt és fejezd be a rinyálást. A szerelmet nem lehet senkiből kikényszeríteni, ez vagy jön vagy nem.
2012. febr. 29. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, v keress mást!
2012. márc. 1. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert mazochista vagy. Mert a szüleidtől sem kaptad meg azt a szeretetet, amire vágytál, szenvedtél emiatt. És most önkéntelenül is ezt keresed a párkapcsolatokban, és ismét szenvedsz emiatt. De senki nem ér ennyit, te viszont megérdemled a szerelmet. Hagyd ezt, és keress olyat, aki érdemes rá. Hidd el, ha egy lánynak nem jössz be igazán, az az első néhány randin kiderül, és akkor nem kell jobban belehabarodni.
2012. márc. 1. 09:26
 7/7 A kérdező kommentje:
csak az a gond hogy nem ezt mutatta, csak amint komolyabbra fordult volna a helyzet(hogy összejöjjünk) akkor mondta ezt.
2012. márc. 1. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!