Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye voltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szoval az van hogy két honapja kezdtem beszélgetni egy fiuval.Találkoztunk pénteken és össze is jöttünk minden rendben volt,szombaton akart találkozni velem ,és én a hülye fejemmel nem mentem bele,azt mondtam hogy,nem vagyok biztos hogy akarom ezt a kapcsolatot.És arra azt mondta hogy jol van majd meglátjuk hogy mi lesz...S kérdezte,h azert közben felhivhat-e és mondtam hogy igen,de nem hivott fel ,szerintetek haragszik? Mondjuk jogosan haragszik mert lehet h megbantottam,de beleszerettem es ezt nem tudja.Mit tegyek varjak meg h keres-e hanem en keressem??
2012. márc. 27. 10:28
1 2 3
 11/21 tetro ***** válasza:
szerintem az itteni válaszadók messze nem tökéletesek. viszont az alapján ahogy te írsz, nálad nem az a legnagyobb gond, hogy nem vagy tökéletes :D
2012. márc. 27. 11:01
 12/21 anonim ***** válasza:

ma 10:59

akkor olvasd el még egyszer a válaszomat,és nem árt értelmezni a mondatokat is.

írtam,hogy

"várj amíg a srác hív fel...."

le írtam...Nem voltam bunkó,ellenben veled.Azt hogy odaírtam,hogy nem árt nyelvtan is tanulni,az csak a javadra válik.Egy értelmes ember ezen nem sértődik meg,sőt igyekszik a hibáit minél előbb kijavítani.Egy idő után a fiúkat is zavarni fogja ha egy lány ennyire pocsékul ír.Szégyellni fogja mások előtt a lány intelligenciáját.Nem árt ha van egy kis esze a lánynak,és nemcsak egy üresfejű cicababa..

2012. márc. 27. 11:03
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudod mit,te nekem ne adjál tanácsokat ,hogy hogy irjak.De mind1!!!!
2012. márc. 27. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:

" A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan),"

köszönjük kérdésed,jelentve a moderátoroknak.

2012. márc. 27. 11:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Ok, romániai vagy, ettől sz*r a helyesírásod, akkor írd azt: bocsi, romániai vagyok, nem tanítottak nekem nyelvtant. Ennyi, az osztás többségét azért kapod, mert hisztérikusan és tahó módon viselkedsz, nem azért, mert retek a helyesírásod. A kritikát nem kell sértésnek venni azonnal.

Egyébként meg hívd fel te. Te utasítottad vissza, ne várd, hogy még ő is keressen. Harag nincs, ezt mind helyre lehet hozni.

2012. márc. 27. 11:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Hívd fel és legyél vele őszinte.Mond el, hogy szeretnéd látni.

Ennyi.Nem kell mindjárt bevallani, hogy beleszerettél!

2012. márc. 27. 11:21
 17/21 anonim ***** válasza:

1. Meg mernék esküdni hogy a kérdésben a hülye az ly-al van írva.

2. Van itt az oldalon durvább helyesírási és fogalmazási hibáktól hemzsegő kérdés is.

3. Mindegyik válaszadó vétett helyesírási hibát. (valószínűleg én is)

2012. márc. 27. 11:33
 18/21 anonim ***** válasza:

ma 11:33

a moderátorok kijavították helyette a sok helyesírási hibákat.De az egyik válaszadó leírta,hogy mennyi hiba volt 2 mondatban..

2012. márc. 27. 11:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Látom kimoderálták a moderátorokról írt üzenetemet, így inkább úgy fogalmazok, hogy nem tűnt fel hogy a kérdésben ki lettek javítva a helyesírási hibák. :)
2012. márc. 27. 12:15
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 12:15

pedig rengeteg szót szépen kijavítottak.

2012. márc. 27. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!