Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye voltam, mit tegyek?
ma 10:59
akkor olvasd el még egyszer a válaszomat,és nem árt értelmezni a mondatokat is.
írtam,hogy
"várj amíg a srác hív fel...."
le írtam...Nem voltam bunkó,ellenben veled.Azt hogy odaírtam,hogy nem árt nyelvtan is tanulni,az csak a javadra válik.Egy értelmes ember ezen nem sértődik meg,sőt igyekszik a hibáit minél előbb kijavítani.Egy idő után a fiúkat is zavarni fogja ha egy lány ennyire pocsékul ír.Szégyellni fogja mások előtt a lány intelligenciáját.Nem árt ha van egy kis esze a lánynak,és nemcsak egy üresfejű cicababa..
" A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan),"
köszönjük kérdésed,jelentve a moderátoroknak.
Ok, romániai vagy, ettől sz*r a helyesírásod, akkor írd azt: bocsi, romániai vagyok, nem tanítottak nekem nyelvtant. Ennyi, az osztás többségét azért kapod, mert hisztérikusan és tahó módon viselkedsz, nem azért, mert retek a helyesírásod. A kritikát nem kell sértésnek venni azonnal.
Egyébként meg hívd fel te. Te utasítottad vissza, ne várd, hogy még ő is keressen. Harag nincs, ezt mind helyre lehet hozni.
Hívd fel és legyél vele őszinte.Mond el, hogy szeretnéd látni.
Ennyi.Nem kell mindjárt bevallani, hogy beleszerettél!
1. Meg mernék esküdni hogy a kérdésben a hülye az ly-al van írva.
2. Van itt az oldalon durvább helyesírási és fogalmazási hibáktól hemzsegő kérdés is.
3. Mindegyik válaszadó vétett helyesírási hibát. (valószínűleg én is)
ma 11:33
a moderátorok kijavították helyette a sok helyesírási hibákat.De az egyik válaszadó leírta,hogy mennyi hiba volt 2 mondatban..
ma 12:15
pedig rengeteg szót szépen kijavítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!