Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam. Mit tegyek? Hogyan tehetem jóvá?
Figyelt kérdés
Pont tegnap voltunk félévesek. Én nem mondtam el neki egy dolgot: a gólyatáborban egy srác lesmárolt. Mindketten ittasak voltunk... én nem akartam ezt a csókot. Nem mondtam el a barátomnak ezt. Abban a hiszemben élt eddig, hogy ő volt az első nekem a csókban. Azt mondja, h ő ezt már az első randitól kezdve tudta. Hazudtam neki. Mit tehetnék? Legjobb megoldás lenne, ha szakítanánk, de ő azt mondta, h nem haragszik rám. De mégis, tudom, h nem érdemlem meg a bizalmát, a szeretetét, szerelmét. Mit tegyek? :S2012. márc. 27. 10:22
11/13 nielindi válasza:
akkor lenne gáz, ha a gólyatáborban átment volna rajtad a fél bagázs, és azt titkoltad volna el. de egy csók miatt ekkora hisztit csapni, meg ezért szakitani...
12/13 anonim válasza:
Istenem, de gáz vagy de komolyan.
Ez is ilyen tipikus semmiből gyártok valami tragikus drámát kérdés...
Öcsém! A barátod tudja, felfogta, megbocsátotta, nem zavarja. Ennyi. Ennél többet se ő, se te nem tudtok tenni az ügy érdekében, úgyhogy felejtsd már el a halálba. Ez van, már úgyse tudsz változtatni rajta, lépj tovább, vagy dobd ki ezt a szerencsétlent, ne idegesítsd halálra ezzel az idétlen rinyálással...
20L
13/13 Cukorfalat99 válasza:
Szerintem mindent el kel mondanotok egymásnak egy kapcsolatban az őszítéség a lényeg ha szeret és megbocsátott akkor bízonyicsd be neki hogy érte bármire képes vagy és hogy nem fogsz hazudni neki többet így te is túl tudsz lépni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!