Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtam. Mit tegyek? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam. Mit tegyek? Hogyan tehetem jóvá?

Figyelt kérdés
Pont tegnap voltunk félévesek. Én nem mondtam el neki egy dolgot: a gólyatáborban egy srác lesmárolt. Mindketten ittasak voltunk... én nem akartam ezt a csókot. Nem mondtam el a barátomnak ezt. Abban a hiszemben élt eddig, hogy ő volt az első nekem a csókban. Azt mondja, h ő ezt már az első randitól kezdve tudta. Hazudtam neki. Mit tehetnék? Legjobb megoldás lenne, ha szakítanánk, de ő azt mondta, h nem haragszik rám. De mégis, tudom, h nem érdemlem meg a bizalmát, a szeretetét, szerelmét. Mit tegyek? :S
2012. márc. 27. 10:22
1 2
 11/13 nielindi ***** válasza:
akkor lenne gáz, ha a gólyatáborban átment volna rajtad a fél bagázs, és azt titkoltad volna el. de egy csók miatt ekkora hisztit csapni, meg ezért szakitani...
2012. márc. 27. 12:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Istenem, de gáz vagy de komolyan.

Ez is ilyen tipikus semmiből gyártok valami tragikus drámát kérdés...

Öcsém! A barátod tudja, felfogta, megbocsátotta, nem zavarja. Ennyi. Ennél többet se ő, se te nem tudtok tenni az ügy érdekében, úgyhogy felejtsd már el a halálba. Ez van, már úgyse tudsz változtatni rajta, lépj tovább, vagy dobd ki ezt a szerencsétlent, ne idegesítsd halálra ezzel az idétlen rinyálással...

20L

2012. márc. 27. 12:23
 13/13 Cukorfalat99 ***** válasza:
Szerintem mindent el kel mondanotok egymásnak egy kapcsolatban az őszítéség a lényeg ha szeret és megbocsátott akkor bízonyicsd be neki hogy érte bármire képes vagy és hogy nem fogsz hazudni neki többet így te is túl tudsz lépni ezen.
2012. ápr. 4. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!