Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, de hogyan?
18 éves lány vagyok, a barátom 19 éves, és már 2 éve alkotunk egy párt. Régebben hétköznap is sokat gondoltam rá, mivel csak hétvégén tudunk találkozni, de 1-2 hónapja már nem gondolok rá annyit hét közben. Pénteken pedig eljutottam odáig, hogy megcsaltam őt, egy másik sráccal csókolóztam. Ezzel világossá vált számomra, hogy már régóta nem merem bevallani magamnak, hogy nem jó így a kapcsolatunk, és már szeretném lezárni, mert már nincs meg az a tűz, mint régen. Ezt meg is tenném, csak az a baj, hogy neki otthon olyan nehéz a helyzete, hogy nem régen közölte velem, hogy alig várja, hogy összeköltözhessen velem, mert ha nem lennék neki, már öngyilkos lenne. Az anyja utálja és senkije nincsen neki, maximum 1-2 haver. Félek, ha elhagynám, akkor valami hülyeséget csinálna, azt meg nem élném túl, hogy pont miattam... :\
Viszont én meg már nem sokáig bírom ezt a helyzetet, mit tegyek? :S
Mondd meg neki te, még mielőtt észreveszi.
Vagy ha úgy érzed szereted, akarsz még vele lenni, akkor üljetek le megbeszélni, hogy mostantól több energiát fektettek bele, és megint visszahozzátok a tüzet, ami az elején vt.
Szánalomból v sajnálatból ne legyél vele, mert csak bántani fogod. Nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!